x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Vsrlsi informcik


Vevszolglat

A megrendelsek feldolgozsa s kiszlltsa htkznapokon trtnik, htvgn az gyflszolglat sznetel.

ITCapital Kft.
1116 Budapest, Fehrvri 108-112 FSZT. 26.

Tel.: 06-1-787-8289

Nyitvatartsi id:
H,Sz: 09.00 - 17:00
K,Cs: 10.00 - 18:00
P:      10:00 - 16:00


E-mail: Levl klds az gyflszolglatnak

Üzemelteti adatok:
ITCapital Kft.
Székhely: 1195 Budapest, Árpád utca 9/A VI/20.
Cégjegyzékszám: 01-09-962699
Adószám: 23376087-2-43


[ vissza ]


ltalnos szerzdési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzdési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe
szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelez érvénynek tekinti magára nézve. A Szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerzdés létrejöttérl, illetve a várható szállítás idejérl. A megrendelés leadását követen a szerzdés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetség.
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, késbbiekben nem kereshet vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház mködésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerül kérdések esetén a megadott elérhetségeinken rendelkezésére állunk!

DigiCity webruhzban vsrls eltt regisztrcira van szksg, ahol a szlltsi s szmlzsi adatok megadsra kerl sor. A rendelsek teljestsre az itt kzlt felttelek rvnyesek.

Az ruhzban feltntetett rak rvnyes bruttó fogyaszti rak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt tves r jelenik meg az ruhzban, az ru elkldse eltt egyeztets vgett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressk nt. Az ilyen megrendelseket nem tekintjk rvnyesnek.

[ vissza ]

Szlltsi s fizetsi felttelek

A webruhzban kivlasztott s megrendelt termkeket n a lehetsgekhez kpest pr napon bell, vagy a megrendelst kvet telefonos visszajelzsnk alkalmval egyeztetett idpontban veheti t.

Szlltsi mdok:

A csomagolsi kltsgeket nem szmoljuk fel, a szlltsi kltsg azonban nt terheli. Ennek sszege a rendels helytl fggetlen, csak a termk slytl fgg. n az albbi lehetsgek kzl vlaszthat:

 • Futrszolglat: vidki s budapesti megrendelink is vlaszthatjk ezt a szlltsi mdot. Futrszolglattal trtn szlltskor a kiszllts napjt gyflszolglatunk egyezteti a megrendelvel.
 • A termkek szemlyes tvtele gyflszolglatunkon: Lehetsg van arra is, hogy megrendelst budapesti gyflszolglatunkon szemlyesen vegye t. Ebben az esetben azonban a rendels feladst kveten idpont egyeztetsre is szksg van munkatrsainkkal, hogy az tvtelkor biztosan raktron legyen a megrendelt ru.

  gyflszolglat cme: DigiCity 1116 Budapest, Fehrvri 108-112 FSZT. 26. Tel/Fax: 06-1-787-8289

  Nyitvatartsi id:
  H,Sz: 09.00 - 17:00
  K,Cs: 10.00 - 18:00
  P:      10:00 - 16:00


Szlltsi kltsgek tblzata:

Futrszolglat Brutt szlltsi kltsge
Sly Budapest Vidk
1 - 10 kg 1800 Ft 1800 Ft
10,01 - 25 kg 2500 Ft 2500 Ft
25,01 - 50 kg 3 600 Ft


Fizetsi mdok:
 • Kszpnz:
  Fizets az ru tvtelekor kszpnzben lehetsges. A fizetst n a szlltnl intzi.
 • Elreutals:
  Fizets a killtott szmla alapjn.

Ha a kosr menpontban a megrendellap aljn tallhat Megrendels gombra kattint, akkor hamarosan e-mailben visszaigazolst kap rendelsnek fogadsrl. Ez a visszaigazols azt nyugtzza, hogy megrendelse eljutott hozznk. Ezt kveten munkatrsunk felveszi nnel a kapcsolatot a termk kiszllts illetve tvtel rszleteinek egyeztetshez.
[ vissza ]

Levelezs

A virtulis ruhz mkdsnek s kiszolglsnak sikere a clunk. Ennek kialaktsban, felmrsben leginkbb a vevk segthetik munknkat, ezrt is biztostottunk lehetsget e-mailes kapcsolatra. gy folyamatosan figyelemmel tudjuk ksrni pozitv s negatv vlemnyket, a termkekkel s szolgltatsainkkal kapcsolatos ignyeiket, esetleges reklamciikat. E-mail cmnk: Levl klds az gyflszolglatnak

Remljk, hogy ruhzunk vlasztkval, valamint szolgltatsaival elgedett lesz, s tovbbi rdekldsre szmthatunk. [ vissza ]

Garancia

A DigiCity webáruház az ltala eladott termkekre a hatlyos jogszablyoknak megfelel garancit, illetve szavatossgot vllal. [ 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet ]

Minden termékünknél a garanciális idt megtalája annak adatlapján. Azon termékeink esetében, melyekhez külön garancialevelet mellékelünk, az azon feltüntetett szervizek bármelyikében javíttatható a készülék. A garancia jegy nélküli termékek garanciális és szavatossági igénye ügyfélszolgálatunkon (1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. fszt. 26. ) érvényesíthet nyitvatartási idben:

H,Sz: 09.00 - 17:00
K,Cs: 10.00 - 18:00
P:      10:00 - 16:00

A termék szakszervizbe, ügyfélszolgálatunkra szállításának költségei az ügyfelet terhelik.

Az elad a megvsrolt termkekre vonatkozan visszafizetsi vagy cseregarancit csak abban az esetben vllal, ha az adott termk bizonytottan hibs s a hiba bizonytottan a termkek tvtele eltt keletkezett. Az tvett termkekkel kapcsolatban hinyossgokra, avagy srlsre vonatkozan reklamcit csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termk tvtelekor a hiba bizonythatan nem volt kiderthet, illetve ha az adott termk bizonythatan gyri hibs. Az elad tartalmi nemtetszs miatt semmifle garancit nem tud vllalni.

Csere vagy visszavsrls esetn csak az eredeti csomagolsban tudjuk tvenni a kszlket.[ vissza ]


Ellls joga

Minden vevnek a vsrlstl szmtott 14 naptri napon bell elllsi joga van, amely a kvetkez felttelekkel vehet ignybe:

 • Az elllsi jog minden termkre vonatkozik, ami gyri, minden csomagolsi s termkelemet tartalmaz csomagolsban rkezik vissza az DigiCity-hez. Elllsra vonatkoz ignyt azonban e-mailben vagy szemlyesen kell bejelentenie.
 • Az ru ellenrtkt a termk szemlyes visszajuttatsakor azonnal visszafizetjk. Amennyiben futrszolglattal kldi vissza a termket legksbb az ru megrkezst kvet 14 napon bell visszautaljuk az sszeget a vev ltal megadott bankszmlaszmra.
 • A visszatrts ugyanakkor nem vonatkozik a termkek visszajuttatsnak kltsgeire, melyeket a megrendelnek kell viselnie.
 • Abban az esetben, ha a termket a vev hasznlatba vette, s nem tudja hinytalan csomagolsban, karc-, s srlsmentesen DigiCity rszre visszajuttatni, DigiCity nem vllalja a termk visszavsrlst, ezrt azt visszajuttatja a vsrlnak, a vev kltsgre.
 • Amennyiben a termkrl felbonts utn a futr jelenltben derl ki, hogy bizonytottan srlt, s a srls az ru tvtelt megelzen keletkezett, a termkre 14 napos cserelehetsget biztostunk. Ebben az esetben a srlst a futr ltal felvett jegyzknyvvel igazolhatja.

Az elllsi jog gyakorlsra vonatkoz 45/2014. (II. 26.) Kormnyrendelet szvegt itt olvashatja: kattintson ide .

[ vissza ]

Adatainak vdelme

DigiCity ezton tjkoztatja nt, hogy adatait a szerzds teljestse s a szerzds feltteleinek ksbbi bizonytsa rdekben trolja. Adatait harmadik flnek nem adja t, kivve, ha a szerzds teljestsekor a harmadik fl DigiCity alvllalkozjaknt mkdik. Ekkor azonban, az alvllalkozk DigiCity ltal tadott szemlyes adatokat semmilyen mdon nem jogosultak megrizni, felhasznlni, illetve tovbbi szemlyeknek tadni. Adatainak kezelsekor az Adatvdelmi Trvnynek megfelelen jrunk el.

[ vissza ]

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmax