x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Vásárlási információk


Vevőszolgálat

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

ITCapital Kft.
1116 Budapest, Fehérvári 108-112 FSZT. 26.

Tel.: 06-1-787-8289

Nyitvatartási idő:
H,Sz: 09.00 - 17:00
K,Cs: 10.00 - 18:00
P:      10:00 - 16:00


E-mail: Levél küldés az ügyfélszolgálatnak

Üzemeltetői adatok:
ITCapital Kft.
Székhely: 1195 Budapest, Árpád utca 9/A VI/20.
Cégjegyzékszám: 01-09-962699
Adószám: 23376087-2-43


[ vissza ]


Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe
szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A Szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a várható szállítás idejéről. A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség.
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

DigiCity webáruházában vásárlás előtt regisztrációra van szükség, ahol a szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek.

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

[ vissza ]

Szállítási és fizetési feltételek

A webáruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Szállítási módok:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, csak a termék súlyától függ. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

 • Futárszolgálat: vidéki és budapesti megrendelőink is választhatják ezt a szállítási módot. Futárszolgálattal történő szállításkor a kiszállítás napját ügyfélszolgálatunk egyezteti a megrendelővel.
 • A termékek személyes átvétele ügyfélszolgálatunkon: Lehetőség van arra is, hogy megrendelését budapesti ügyfélszolgálatunkon személyesen vegye át. Ebben az esetben azonban a rendelés feladását követően időpont egyeztetésre is szükség van munkatársainkkal, hogy az átvételkor biztosan raktáron legyen a megrendelt áru.

  Ügyfélszolgálat címe: DigiCity 1116 Budapest, Fehérvári 108-112 FSZT. 26. Tel/Fax: 06-1-787-8289

  Nyitvatartási idő:
  H,Sz: 09.00 - 17:00
  K,Cs: 10.00 - 18:00
  P:      10:00 - 16:00


Szállítási költségek táblázata:

Futárszolgálat Bruttó szállítási költsége
Súly Budapest Vidék
1 - 10 kg 1800 Ft 1800 Ft
10,01 - 25 kg 2500 Ft 2500 Ft
25,01 - 50 kg 3 600 Ft


Fizetési módok:
 • Készpénz:
  Fizetés az áru átvételekor készpénzben lehetséges. A fizetést Ön a szállítónál intézi.
 • Előreutalás:
  Fizetés a kiállított számla alapján.

Ha a kosár menüpontban a megrendelőlap alján található Megrendelés gombra kattint, akkor hamarosan e-mailben visszaigazolást kap rendelésének fogadásáról. Ez a visszaigazolás azt nyugtázza, hogy megrendelése eljutott hozzánk. Ezt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a termék kiszállítás illetve átvétel részleteinek egyeztetéséhez.
[ vissza ]

Levelezés

A virtuális áruház működésének és kiszolgálásának sikere a célunk. Ennek kialakításában, felmérésében leginkább a vevők segíthetik munkánkat, ezért is biztosítottunk lehetőséget e-mailes kapcsolatra. Így folyamatosan figyelemmel tudjuk kísérni pozitív és negatív véleményüket, a termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeiket, esetleges reklamációikat. E-mail címünk: Levél küldés az ügyfélszolgálatnak

Reméljük, hogy áruházunk választékával, valamint szolgáltatásaival elégedett lesz, és további érdeklődésére számíthatunk. [ vissza ]

Garancia

A DigiCity webáruház az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [ 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet ]

Minden termékünknél a garanciális időt megtalája annak adatlapján. Azon termékeink esetében, melyekhez külön garancialevelet mellékelünk, az azon feltüntetett szervizek bármelyikében javíttatható a készülék. A garancia jegy nélküli termékek garanciális és szavatossági igénye ügyfélszolgálatunkon (1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. fszt. 26. ) érvényesíthető nyitvatartási időben:

H,Sz: 09.00 - 17:00
K,Cs: 10.00 - 18:00
P:      10:00 - 16:00

A termék szakszervizbe, ügyfélszolgálatunkra szállításának költségei az ügyfelet terhelik.

Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.

Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban tudjuk átvenni a készüléket.[ vissza ]


Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 naptári napon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza az DigiCity-hez. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
 • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen DigiCity részére visszajuttatni, DigiCity nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide .

[ vissza ]

Adatainak védelme

DigiCity ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél DigiCity alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók DigiCity által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

[ vissza ]

Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmax