x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT2600ac

Synology RT2600ac

Synology RT2600ac Wireless AC 2600 wifi router NAS-funkciókkal (1.7GHz Dual Core CPU, 512 MB RAM), 1xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, SD kártya foglalat, Dual WAN, mesh wifi
Synology RT2600ac
Synology RT2600acSynology RT2600acSynology RT2600acSynology RT2600ac
Terméknév: Synology RT2600ac

Cikkszám: RT2600ac

Garancia: 2 év

63 385 + ÁFA ( 80 499 Ft )


Raktáron


Ingyenes házhozszállítás Ingyenes országos házhozszállítás!

Synology RT2600ac termékleírás

SynologyAz RT1900ac-ban használt kétmagos 1 GHz-es processzor helyett az RT2600ac-ban már 1,7 GHz-en működő, szintén 2-magos CPU-t találunk. A RAM itt már 512 MB, azaz duplájára nőtt. Ennek ellenére a fogyasztás gyakorlatilag változatlan: 10,8 watt működés közben, 7,94 watt készenlétben. A 2017. januárjában bemutatkozó RT2600ac ? immár második generációs ? 802.11ac wifi adói és négy antennája nagyobb sebességet garantálnak a kisebb testvérhez képest. A korábbi 600+1300 Mbit/s (2,4 GHz-en és 5 GHz-en párhuzamosan) maximális vezeték nélküli adatátvitelhez képest itt 800+1733 Mbit/s a felső határ. Az erősebb processzor és a kétszer több RAM pedig a szoftver oldalon biztosít több lehetőséget. Az MR2200ac routerrel mesh hálózat létrehozására is képes.

Az SRM-ben (Synology Router Management, a router operációs rendszere)) olyan funkciók felet kap ellenőrzést a felhasználó, amely csak a legkomolyabb routereknél létezik:

 • Alkalmazásonként beállítható sávszélesség-korlátozás (Application Layer QoS) ? ráadásul ütemezéssel

 • Szülői felügyelet számtalan szűrési, blokkolási kritériummal

 • Duál WAN-port használat: akár két internetszolgáltatáshoz is csatlakozhatunk ethernet-kapcsolaton keresztü (3G-vel meg egy harmadikhoz is), a két WNA-port működhet failover és load balance módban is.


A telepíthető szoftvercsomagok száma természetesen nem vetekszik a DiskStation-öknél megszokottakkal. Jelenleg az alábbiakat találjuk az RT2600ac csomagkezelő központjában:

 • Download Station

 • Media Server (DLNA-szerver)

 • Cloud Station Server

 • VPN Server

 • VPN Plus Server

 • DNS Server

 • RADIUS Server

 • Intrusion prevention

 • Perl


A Download Station és a DLNA-szerver is értelmetlen tárhely nélkül, ahová a router letölt, illetve ahonnan megosztja a fájlokat. Háttértárat USB-s külső lemez vagy SD-kártya formájában használhatunk a routerrel, az egy darab USB3.0-port azonban 1,5 A-es teljesítményének köszönhetően garantáltan ellátja árammal az összes 2,5"-es külső lemezt, illetve akár mobilok töltésére is alkalmas (főleg egy Skydigital 2XQC segítségével).

Az USB-portot 3G/4G (LTE) USB-s modemmel is lehet használni, így mobilhálózatokhoz illeszthető a saját hálónk a Synology routerével. A wake-on-lan funkción keresztül a router képes bekapcsolni belső hálózatunk eszközeit, így pl. egy Synology NAS-t is.

Az RT2600ac képességei közül sem maradt ki a két legnépszerűbb, távoli elérést biztosító Synology-szolgáltatás, a QuickConnect és a DDNS. A router kezdeti beállításait és későbbi menedzselését a DS router mobil alkalmazás segíti Android és iOS operációs rendszerek alatt.

Mint a legtöbb modern routerben, az RT2600ac-ban is van külön vendég wifi-hálózat (amely csak internetet biztosít, de belső hálózatunkhoz nem ad hozzáférést, de itt két ilyen hálózat is bekapcsolható. Nyomtatóból is kettő köthető a routerbe épített printszerverre.

A DSM 5.2 óta létező Biztonsági tanácsadó funkció az SRM-ben is megtalálható, így a rendszer segítséget ad a biztonságot növelő beállítások elvégzéséhez, és akár rendszeresen is ellenőrzi, nincsenek-e gyenge pontok az operációs rendszerben az adott beállítások mellett.

A termék weboldala: link...
Adatlap magyarul: link...
Magyar nyelvű használati utasítás: link...
Legutóbbi firmware, egyéb letöltések: link...
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT2600ac
x