x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Hlzati eszkz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT1900ac

Synology RT1900ac

Synology RT1900ac Wireless AC 1900 wifi router NAS-funkcikkal (21 GHz CPU, 256 MB RAM), USB 3.0, SD krtya foglalat
Synology RT1900ac
Synology RT1900acSynology RT1900acSynology RT1900acSynology RT1900ac
Termknv: Synology RT1900ac

Cikkszm: RT1900ac

Garancia: 2 v

37 795 + FA ( 47 999 .65 Ft )


Nem rendelhet

Synology RT1900ac termklers

Synology

A 802.11ac-szabvány elméleti 1300 MBites sebessége már nagyobb, mint a gigabites ethernet hálózaté. Természetesen ezt a számot valós körülmények között egy fájl mozgatása során mért átviteli sebességre nem lehet automatikusan lefordítani, de nem okozhat gondot immár 4K-s videók streamelése sem egy átlagos lakásban, de gondtalan lesz az internetes hálózati játékok élvezete is vezeték nélkül.


A wifi-hatótáv növelés érdekében az RT1900ac használja a beamforming technológiát. Ennek, és 3 antennájának segítségével képes maximum 6 különböz vezeték nélkül csatlakozó kliens térbeli helyzetét meghatározni, és a kiadott rádióhullámokat a megfelel irányba küldeni. Így csökken a fogyasztás, a lakás kevesebb pontján van jelen ersebb rádióhullám, miközben az „eltalált” eszközök jobb minség csatlakozást kapnak, azaz nagyobb sebesség lehet az adatátvitelük.


A Synology Router Manager (SRM) operációs rendszer felülete teljesen megegyezik a jól ismert, sokszorosan díjnyertes DSM-mel, amely a Synology NAS-ok különlegessége. Így most elször egy router beállítása is olyan egyszer és kényelmes, mint a legjobb NAS-oké.


Az SRM-ben olyan funkciók felet kap ellenrzést a felhasználó, amely csak a legkomolyabb routereknél létezik:  • Alkalmazásonként beállítható sávszélesség-korlátozás (Application Layer QoS) – ráadásul ütemezéssel

  • Szüli felügyelet számtalan szrési, blokkolási kritériummal


A telepíthet szoftvercsomagok száma természetesen nem vetekszik a DiskStation-öknél megszokottakkal. Jelenleg az alábbiakat találjuk az RT1900ac csomagkezel központjában:  • Download Station

  • Media Server (DLNA-szerver)

  • VPN Server

  • DNS Server

  • RADIUS Server


Természetesen, a Download Station és a DLNA-szerver is értelmetlen tárhely nélkül, ahová a router letölt, illetve ahonnan megosztja a fájlokat. Háttértárat USB-s küls lemez vagy SD-kártya formájában használhatunk a routerrel, az egy darab USB3.0 port azonban 1,5 A-es teljesítményének köszönheten garantáltan ellátja árammal az összes 2,5"-es küls lemezt, illetve akár mobilok töltésére is alkalmas.


Az USB-portot 3G/4G (LTE) USB-s modemmel is lehet használni, így mobilhálózatokhoz is illeszthet a saját hálónk a Synology routerével. A wake-on-lan funkción keresztül a router képes bekapcsolni bels hálózatunk eszközeit, így pl. egy Synology NAS-t is.


Az RT1900ac képességei közül sem maradt ki a két legnépszerbb, távoli elérést biztosító Synology-szolgáltatás, a QuickConnect és a DDNS. A router kezdeti beállításait és késbbi menedzselését a DS router mobil alkalmazás segíti Android és iOS operációs rendszerek alatt (a megjelenéskori állapot szerint).


Mint a legtöbb modern routerben, az RT1900ac-ban is van külön vendég wifi-hálózat (amely csak internetet biztosít, de bels hálózatunkhoz nem ad hozzáférést, de itt két ilyen hálózat is bekapcsolható. Nyomtatóból is kett köthet a routerbe épített printszerverre.


A DSM 5.2-ben megjelent Biztonsági tanácsadó funkció az SRM-ben is megtalálható, így a rendszer segítséget ad a biztonságot növel beállítások elvégzéséhez, és akár rendszeresen is ellenrzi, nincsenek-e gyenge pontok az operációs rendszerben az adott beállítások mellett.


A termék weboldala: link...

Adatlap magyarul: link...

Magyar nyelv használati utasítás: link...

Legutóbbi firmware, egyéb letöltések: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaHlzati eszkz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT1900ac
x