x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT1900ac

Synology RT1900ac

Synology RT1900ac Wireless AC 1900 wifi router NAS-funkciókkal (2×1 GHz CPU, 256 MB RAM), USB 3.0, SD kártya foglalat
Synology RT1900ac
Synology RT1900acSynology RT1900acSynology RT1900acSynology RT1900ac
Terméknév: Synology RT1900ac

Cikkszám: RT1900ac

Garancia: 2 év

37 795 + ÁFA ( 48 000 Ft )


Nem rendelhető

Synology RT1900ac termékleírás

Synology

A 802.11ac-szabvány elméleti 1300 MBites sebessége már nagyobb, mint a gigabites ethernet hálózaté. Természetesen ezt a számot valós körülmények között egy fájl mozgatása során mért átviteli sebességre nem lehet automatikusan lefordítani, de nem okozhat gondot immár 4K-s videók streamelése sem egy átlagos lakásban, de gondtalan lesz az internetes hálózati játékok élvezete is vezeték nélkül.


A wifi-hatótáv növelés érdekében az RT1900ac használja a beamforming technológiát. Ennek, és 3 antennájának segítségével képes maximum 6 különböző vezeték nélkül csatlakozó kliens térbeli helyzetét meghatározni, és a kiadott rádióhullámokat a megfelelő irányba küldeni. Így csökken a fogyasztás, a lakás kevesebb pontján van jelen erősebb rádióhullám, miközben az „eltalált” eszközök jobb minőségű csatlakozást kapnak, azaz nagyobb sebességű lehet az adatátvitelük.


A Synology Router Manager (SRM) operációs rendszer felülete teljesen megegyezik a jól ismert, sokszorosan díjnyertes DSM-mel, amely a Synology NAS-ok különlegessége. Így most először egy router beállítása is olyan egyszerű és kényelmes, mint a legjobb NAS-oké.


Az SRM-ben olyan funkciók felet kap ellenőrzést a felhasználó, amely csak a legkomolyabb routereknél létezik:  • Alkalmazásonként beállítható sávszélesség-korlátozás (Application Layer QoS) – ráadásul ütemezéssel

  • Szülői felügyelet számtalan szűrési, blokkolási kritériummal


A telepíthető szoftvercsomagok száma természetesen nem vetekszik a DiskStation-öknél megszokottakkal. Jelenleg az alábbiakat találjuk az RT1900ac csomagkezelő központjában:  • Download Station

  • Media Server (DLNA-szerver)

  • VPN Server

  • DNS Server

  • RADIUS Server


Természetesen, a Download Station és a DLNA-szerver is értelmetlen tárhely nélkül, ahová a router letölt, illetve ahonnan megosztja a fájlokat. Háttértárat USB-s külső lemez vagy SD-kártya formájában használhatunk a routerrel, az egy darab USB3.0 port azonban 1,5 A-es teljesítményének köszönhetően garantáltan ellátja árammal az összes 2,5"-es külső lemezt, illetve akár mobilok töltésére is alkalmas.


Az USB-portot 3G/4G (LTE) USB-s modemmel is lehet használni, így mobilhálózatokhoz is illeszthető a saját hálónk a Synology routerével. A wake-on-lan funkción keresztül a router képes bekapcsolni belső hálózatunk eszközeit, így pl. egy Synology NAS-t is.


Az RT1900ac képességei közül sem maradt ki a két legnépszerűbb, távoli elérést biztosító Synology-szolgáltatás, a QuickConnect és a DDNS. A router kezdeti beállításait és későbbi menedzselését a DS router mobil alkalmazás segíti Android és iOS operációs rendszerek alatt (a megjelenéskori állapot szerint).


Mint a legtöbb modern routerben, az RT1900ac-ban is van külön vendég wifi-hálózat (amely csak internetet biztosít, de belső hálózatunkhoz nem ad hozzáférést, de itt két ilyen hálózat is bekapcsolható. Nyomtatóból is kettő köthető a routerbe épített printszerverre.


A DSM 5.2-ben megjelent Biztonsági tanácsadó funkció az SRM-ben is megtalálható, így a rendszer segítséget ad a biztonságot növelő beállítások elvégzéséhez, és akár rendszeresen is ellenőrzi, nincsenek-e gyenge pontok az operációs rendszerben az adott beállítások mellett.


A termék weboldala: link...

Adatlap magyarul: link...

Magyar nyelvű használati utasítás: link...

Legutóbbi firmware, egyéb letöltések: link...

Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology RT1900ac
x