x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Hlzati eszkz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology MR2200ac

Synology MR2200ac

Synology MR2200ac Wireless AC 2200 mesh wifi router NAS-funkcikkal (717MHz Quad Core CPU, 256 MB RAM), 1xUSB 3.0, 1xWAN, 1xLAN
Synology MR2200ac
Synology MR2200acSynology MR2200ac
Termknv: Synology MR2200ac

Cikkszm: MR2200ac

Garancia: 2 v

39 527 + FA ( 50 199 .29 Ft )


Raktron

Synology MR2200ac termklers

SynologyAz MR2200ac egy 3-svos, max. 2,2 Gbit/s sebessgre kpes, 1?1 gigabites WAN s LAN porttal rendelkez (teht beptett switch nlkli) router. Processzora egy 4-magos, 717 MHz-es Qualcomm IPQ4019 ARM Cortex-A7, ami 256 MB DDR3 RAM-ot hasznl. 1 darab USB3-as porttal is rendelkezik, s a Synology SRM 1.2 opercis rendszerrel rkezik. A gyrt szerint kb. 185 m? terlet lefedsre kpes a beptett wifi-antennval (sszehasonltskppen az RT2600ac esetben 278 m? ez a terlet).

Az MR2200ac belltsa is a DS router iOS vagy Android appal a legknnyebb, amely beptett varzslja mr fel van ksztve tbb MR2200ac illetve RT2600ac kzs hasznlatra is a mesh hlzat kialaktsa rdekben.

A mesh topolgira pl wifi-hlzat lnyege, hogy egy wifi-router mellett tbb access point gy mkdik, hogy gyakorlatilag ugyanazt a vezetk nlkli hlzatot erstik, mkdtetik, az eszkzeink pedig dinamikusan vlthatnak, hogy ppen melyiken keresztl csatlakoznak a hlzathoz, teht pl. a laksban kzlekedve sosem, egy pillanatra sem szakad meg a wifi-kapcsolat, illetve mindig a legidelisabb tvonalon jut el az adat a routertl a kliens eszkzig s vissza. Ha egy ilyen hlzatot szeretnnk az MR2200ac hasznlatval ltrehozni, akkor egy darab routerknt, a tbbi pedig access point mdban fog mkdni. Ha RT2600ac routernk van, akkor access pointknt illeszthet hozz tetszleges szm MR2200ac (SRM 1.2 vagy jabb firmware kell ehhez). Az access pointknt mkd MR2200ac-k ethernettel is csatlakozhatnak a hlzatunkhoz, ekkor nem problma, ha pl. a mkdsi helykn mr alig lehetne elrni a kzponti router wifi hlzatt.

Tovbbi jelents elny egy mesh hlzatnl, hogy a routerknt mkd kzponti egysg gyakorlatilag kzvetlenl hozz csatlakoznak rzkeli a kliens eszkzket, ellenttben a repeatereken keresztli csatlakozsnl. gy teht szmos extra funkci (pl. MAC address szrs) hasznlhat, amely ms topolginl nem mkdhetne. Mg a wifi-hlzatot tovbb erst repeater eszkz kzvetlenl a routerhez tud csak csatlakozni, limitlt a ltrehozhat hlzat mrete. A mesh hlzatban az access pointknt mkd eszkzk (pl. az MR2200ac) egymshoz is csatlakozhatnak, ahogy az elhelyezkedsk alapjn a legjobbnak ?ltjk?, automatikusan, akr dinamikusan is vltozhatnak a kapcsolatok.

A hlzat sebessge nem lassul le gy, mint egy router + tbb repeater esetn (kb. felre), az MR2200ac 3-svos mkdsi mdjnak ksznheten egy dediklt 5 GHz-es ?csatorna? garantlja, hogy az access pointknt mkd egysgek kztt egy zrt kapcsolat legyen. Tovbbi rszletek a mesh hlzatrl pl. EBBEN a cikkben olvashatak.

Az MR2200ac mr tmogatja a wifi-hlzatok biztonsga tern az elmlt 14 v legnagyobb elrelpsnek szmt WPA3 titkostst is. Hasonlan, az ltalnos biztonsg s a szli felgyelet tern ? amely eddig is a Synology routerek egyik erssge volt ? a kategria legjobbjt nyjtja az MR2200ac. Idzthetjk az internet elrhetsgt szemlyre szabottan gyermekeink szmra, megadhatjuk a napi maximlis nethasznlati idt, letilthatunk weboldalakat, kihagyhatjuk a Google, YouTue, Bing keressi tallatokbl a nemkvnatosakat, stb. ? mindezt akr a ht klnz napjain klnbz belltsokat hasznlva.

Ha vendgeknek is elrhet wifi-hlzatot szeretnnk ltrehozni, az MR2200ac minden eddiginl tbb lehetsget knl. A csatlakozskor egy egyedi weboldalra irnythatjuk ket, a jelszt (ha van) automatikusan cserlgethetjk, idzthetjk a hlzat mkdst, stb. iOS rendszereken a Siri hangasszisztens is hasznlhat, hogy a routernk mkdsrl adatokat krjnk szban, megtudva pl. mely szemlyek hasznltk legtbbet az internetkapcsolatot.

 

A termk weboldala: link...
Adatlap magyarul: link...
Magyar nyelv hasznlati utasts: link...
Legutbbi firmware, egyb letltsek: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaHlzati eszkz >> Wifi router >> Wireless AC >> Synology MR2200ac
x