x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
NAS (Hlzati adattrol) >> 2 lemezes >> Synology DS218play

Synology DS218play

Synology DS218play NAS, max. 20TB kapacits, merevlemez nlkl, 1,4GHz Quad Core CPU, 1GB RAM
Synology DS218play
Synology DS218playSynology DS218playSynology DS218playSynology DS218playSynology DS218playSynology DS218play
Termknv: Synology DS218play

Cikkszm: DS218play

Garancia: 2 v

69 606 + FA ( 88 399 .62 Ft )


Rendelsre 1-3 nap


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Synology DS218play termklers

Synology

A 2018-as modellvben mutatkoztak be a Synology knlatban a Realtek processzorai. A DS218play ? a DS118-hoz s a DS418-hoz hasonlan ? az RTD1296-os tpust kapta, amely 4-magos, 1,4 GHz-es, 64-bites CPU, amely jelen esetben 1 GB DDR4 RAM-mal gazdlkodhat. A 64-bites processzornak ksznheten gyakorlatilag brmekkora mret lemezeket hasznlhatunk ebben a DiskStation-ben egybe formzva is, a maximlis ktetmret nem korltozdik 16 TB-ra, mint a 32-bites korbbi modellek esetben.2,5"-es merevlemez/SSD hasznlathoz itt is szksg van a C-tpus lemezadapterre.


Az ellapon nincs csatlakozja a DS218play-nek (csak 5 LED s a fkapcsol), a htlapon viszont kt darab USB3.0 s egy gigabites ethernte-port tallhat. Utbbit gyakorlatilag maximlisan kihasznlja az ers processzor, mind az rsi, mind az olvassi sebessg elri a 112 MB/msodperces rtket.


Gigabites hlzaton keresztli tviteli sebessgek (gyri mrs SMB-n, 5 GB-os fjl mozgatsa sorn): • olvassi sebessg: 110,78 MByte/msodperc,

 • rsi sebessg: 112,23 MByte/msodperc.


A DS218play egyb fontos paramterei, funkcii: • ramfogyaszts: mkds/kszenlt: 16,79/5,16 watt

 • IP-kamerk max. szma: 15 (450 fps 720p, 180 fps 1080p, 80 fps 5MP-es s 40 fps 4K-s H.264 stream esetn)

 • Egyidej letltsek (Download Station) max. szma: 50

 • Felhasznlk max. szma: 2048

 • Egyidej kapcsolatok max. szma: 200

 • Cloud Station egyidej fjltvitelek max. szma: 200

 • Mretek: 100165225,5 mm

 • Ventiltor zajszintje: 19,9 dB(A)


Minden alap Synology-tulajdonsggal gyrilag felvrtezve, rkezik ez a NAS is (rszletes ismertet a Synology.hu odalon): • Magyar nyelv multitasking opercis rendszer s beptett help.

 • SMB (Windows), AFP (Mac OS), NFS (Linux), FTP (SSL/TLS is) hlzati protokollok

 • iTunes szerver (MP3, M4A, M4P, M3U, WPL). Dinamikus (smart) lejtszsi listkat is kszthetnk, gy knnyedn rendezhetjk ltszlag egy listba pl. a 2007-es dtum, s „Rock” mfaj zenket, vagy ppen az adott eladtl meglv zeninket.

 • Audio Station (AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, M3U, WPL, SHOUTcast, Radioio) ? a kln kaphat tvvezrl s USB-s hangszrk segtsgvel ezen formtumok, s az ezekben sugrz webrdik lejtszhatak a NAS-sal, mint egy egyszerbb zenelejtszval. Webbngszn kereszl rhet el az Audio Station fellete, ahol meghallgathatjuk a zenket, lejtszsi listkat kszthetnk, webrdikat vehetnk fel a listba. Ha van tvvezrlnk is, akkor a webbngsz nlkl is elrhetjk a playlist-eket. Ha iPod-ot csatlakoztatunk a NAS USB-bemenetre, kzvetlenl arrl is elrhetek a zenink. DLNA Media Renderer s AirPlay lejtszkra is streamelhet ? akr szinkronban is ? a zene a NAS-rl akr a DS Audio mobil alkalmazssal, mint tvvezrlvel.

 • Video Station ? filmjeink metaadatainak (bortgrafika, trtnet, szereplk, stb.) automatikus letltse, USB-s DVB-T tunerek tmogatsa, felvtelkszts s tvnzs webbngszben, ads streamelse.

 • Photo Station (ASF, AVI, MPEG1/2/4, WMV, DivX/XviD, DAT, MP4, RM, RMVB, VOB, BMP, GIF, JPG) ? webbngszn keresztl megnzhetek/letlthetek a NAS-on trolt klnbz videk s kpek, ezek interneten keresztli elrshez ismerseinknek jogosultsgokat adhatunk. Nem szksges ezentl webes kpadatbzisokat (pl. Picasa, FlickR) hasznlnunk kpeink megosztshoz, hiszen a NAS-on sajtunk is van. Blogot is knnyedn kszthetnk ezen az alkalmazson keresztl, e fukci kln menpont alatt rhet el. Nem kell trhelyet vsrolni egy tvoli szerveren, arra telepteni valamilyen blog-programot, mindez sajt laksunkban, sajt szervernkn elrhet.

 • DLNA-kompatibilis mdiaszerver ? minden elterjedtebb fjlformtumot (st mr DSD zenket is ? kivve a legkisebb modelleket) kpes a lejtszk (pl. okostvk, hlzati zenelejtszk) fel http-n streamelni, tbb formtumot akr transzkdolva is.

 • Web Station, MySQL, PHP ? akr sajt webshopunkat is futtathatjuk odahaza Synology NAS-unkon. Sajt weboldalunk sajt szervernkn mkdhet, mg akkor is, ha dinamikus IP cmet kapunk az internet-szolgltattl, mivel dyndns-t is tmogat a NAS. A Synology.hu oldal is egy SynologyRackStationn fut...

 • Windows ADS tmogats ? egyszer integrci a tbbfelhasznls irodai krnyezetbe.

 • Titkostott hlzati backup ? akr az interneten keresztl is kszthetnk biztonsgi msolatot egy tvoli gpre, msik NAS-ra, radsul az tvitel titkostott is lehet ekzben.

 • Local Backup ? A NAS a hozz kapcsolt USB-s lemezekre kszthetnk akr rendszeres idkznknt is msolatot, gy az egylemezes NAS-unk adatai is biztonsgban lehetnek.

 • Hlzati backup ? kt Synology NAS kztt, vagy egy rSync kompatibilis szerver s a NAS kztt helyi hlzaton keresztl is kszthetnk rendszeres vagy egyszeri msolatot.

 • Apple Time Machine trhely ? A Mac OS X opercis rendszer beptett backup-alkalmazsa szmra kijellhet trhely a DiskStation is lehet.

 • Synology Time Backup ? A Time Machine megoldsn alapul alkalmazs a NAS-rl trlt rgebbi fjlok. visszahozatalra.

 • USB copy ? mra mr szinte ktelez szolgltats a NAS-oknl: a rdugott USB-s egysg (pendrive, fnykpezgp, HDD) tartalmt gombnyomsra bemsolja sajt lemezre (az usbcopy nev megosztsba).

 • File Station ? segtsgvel a NAS tartalmt adminisztrlhatjuk, msolhatunk a share-ek kztt, trlhetnk, tnevezhetnk, fel- s letlthetnk fjlokat, akr az interneten keresztl, tvolrl is. UnZIP s UnRAR funkcik, a NAS csomagolja ki a letlttt tmrtett llomnyokat!

 • Download Station ? Bittorrent, eMule, FTP vagy HTTP letltseket vgeztethetnk a NAS-sal, akr napi 24 rn keresztl is. Webbngszn keresztl, vagy a mellkelt Windows-os s Mac-es, iOS, Androidos segdprogrammal menedzselhetjk a folyamatot, akr tvolrl, az interneten keresztl is. A gyri torrent-kliens nagyon profi mr, arra is kpes, hogy egy torrenten bell csak bizonyos fjlokat tltsn le. Egyidben ? modelltl fggen ? akr 80 letlts is lehet aktv. Bellthat a letltsek utni automatikus kicsomagols, akr jelszval vdett ZIP s RAR fjlok esetben is.

 • Cloud Station ? Szinkronizlja a klnbz szmtgpeink, okostelefonjaink szmra fontosabb dokumentumainkat, fjljainkat, opercis rendszertl fggetlenl. Mindez teljesen szrevehetelne mdon trtnik, mintha minden fjl mindig az adott gpen lenne trolva.

 • Nyomtatszerver ? USB-s nyomtatnk a NAS segtsgvel hlzati printerknt lesz hasznlhat, brmely gpnkrl. nyomtathatunk r. LPR, CIFS s AppleTalk protokolon keresztl kommunikl nyomtatk tmogatottak, egyidben kettt csatlakoztathatunk.

 • Megfigyel-lloms ? nem mindennapi kpessg egy NAS-tl, hogy kpes rgzteni az elrhet IP-kamerk kpt (a legnagyobb tpusokon akr 80 darabot, de csak 2 kamera kezelse ingyenes, a tbbihez licenszt kell kln vennnk). Termszetesen mozgkpet vesz fel a rendszer, s mozgsrzkelssel is ellttk: bellthat, hogy csak akkor induljon a felvtel, ha mozgst rzkel a kpen, gy tnyleg csak a fontos pillanatok lesznek felvve. A kamera ltal ltott kpen radsul tovbbi terletek is definilhatak, gy csak az azokon belli mozgs vezrli majd a felvtelt. Hangrgzts is tmogatott MPEG4, H.264, akr megapixeles kamerk esetben.

 • Egy kattintssal telepthet sajt levelezszerver, Outlook-szer web mail, SMTP, POP3, IMAP.

 • Sznetmentes tpegysgek (UPS) kezelse USB- s ethernet kapcsolaton keresztl is, ha tbb NAS-t egyazon sznetmentes tpra csatlakoztatunk (hlzati UPS).

 • RAID a tbblemezes modelleknl: RAID 0, 1, 5, 5+spare, 6 mdok. Online RAID-kapacitsnvels s RAID-szint vlts, szabadalmaztatott Synology Hibrid RAID mdszerrel.

 • Programozhat ki- s bekapcsols valamennyi modell esetben, wake-on-lan funkci a legtbb tpusnl.


A Photo Station, az Audio Station, a Surveillance Station, a Cloud Station, a Video Station s a File Station mobil kszlkekrl is elrhet. Tmogatott opercis rendszerek: • iOS

 • Android

 • Windows Mobile Phone


Mivel a Synology NAS-okra ltezik a legtbb hivatalos s hzilagos szoftver, szmos egyb programot telepthetnk mg mi magunk is (pl. SqueezeCenter, mldonkey). Minl tbb RAM van a NAS-unkban, annl knnyebben fut tbb program egyidben.


Ha megfelelen belltjuk az internet-szolgltatnknl hasznlt postafikunk elrhetsgt, akkor kt emailcmet is megadhatunk, ahov rsos zeneteket kld a NAS minden emltsre mlt esemnyrl. Az alapvet informcik az ellapi LED-ekrl olvashat le, illetve hangjelzsek is segtenek megllaptani, ha ppen bootol a NAS. Emailben viszont rszletes LOG-ot is kaphatunk.Az USB- vagy (ha van az adott modellen ilyen) eSATA-portra kttt meghajtkat megosztja a hlzaton is, gy bvthet a kapacits, ha bels lemezek mr nem elg. USB-n keresztl kpes kommuniklnisznetmentes tpegysgekkel is, ezek hivatalos listjt lsd ITT, illetve a felhasznlk ltal kiprblt egyb tpusokat ITT. Ha sznetmentes tpot hasznlunk, akkor annak kimerlse eltt mg idben lekapcsolja magt a rkttt NAS, gy nem trtnhet srls ha ppen rs kzben megy el az ram.
A termk weboldala: link...

Adatlap magyarul: link...

Magyar nyelv Disk Station Manager hasznlati utasts: link...

Kompatibilis eszkzk listja: link...

Legutbbi firmware, egyb letltsek: link...

Klnbz modellek sebessgadatai:link...Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaNAS (Hlzati adattrol) >> 2 lemezes >> Synology DS218play
x