x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
NAS (Hlzati adattrol) >> 2 lemezes >> Synology DS218+ 2GB

Synology DS218+ 2GB

Synology DS218+ 2GB NAS, max. 20TB kapacits, merevlemez nlkl, 2,0-2,5GHz Dual Core CPU, 2GB RAM
Synology DS218+ 2GB
Synology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GBSynology DS218+ 2GB
Termknv: Synology DS218+ 2GB

Cikkszm: DS218+ 2GB

Garancia: 2 v

99 685 + FA ( 126 599 .95 Ft )


Rendelsre 1-3 nap


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Synology DS218+ 2GB termklers

Synology

AzIntel Celeron N3060 processzort levlt J3355-as sorozat kb. fl vvel jabb eldjnl, s magasabb rajelen mkdik. A gyorsabb sebessg egyik kzzelfoghat bizonytka, hogy a DS218+ egyszerre mr akr kt darab H.264 vagy H.265 kdols 4K felbonts videt is kpes vals idben transzkdolni (pl. kisebb felbontsra tszmolni az internetes vagy wifis streamels rdekben) max. 30 kpkocka/msodperc kpsebessgig (HDR10 esetn nem garantlt a 2 stream, kisebb bitsebessg filmeknl azonban nlunk mg 3 darab 4K-s transzkdols is mkdtt egyszerre).


A gyorsabb processzor mell tbb memria is jr, a DS216+II 1 GB-os RAM-ja helyett itt mr 2 GB-ot talluk az alaplapon, radsul egy szabad SO-DIMM memriafoglalat egy tovbbi max. 4 GB-os modult is fogad, gy rhet el a max. 6 GB-os konfigurci. A korbbi 1600 MHz-es sebessg helyett itt mr 1866 MHz-es a tovbbra is DDR3-as memria elrse.


A DS218+ ellapjn egy, htlapjn 2 USB3.0-port tmogatja a bvthetsget (httrtr, Bluetooth-adapter, WiFi-adapter, USB-s DAC, stb.), illetve egy eSATA-aljzat is rendelkezsnkre ll kls httrtr maximlis sebessggel val kezelshez.


Akr 80 letltsi (pl. torrent) feladatot is kpes futtatni ez a DiskStation is. A hlzati adatsebessg eddig is gyakorlatilag teljesen kihasznlta a gigabit lehetsgeit, gy itt nincs rdemi vltozs, s tovbbra is max. 25 IP-kamera csatlakoztathat. A 64-bites Intel processzor lehetv teszi, hogy Btrfs fjlrendszert is hasznljunk.


A gigabites LAN-csatlakoz, a gyors (gyakorlatilag lassuls nlkli) adattvitel EAS 256-bites titkosts mellett s a komoly teljestmny miatt a DS218+ is ? eldjhez hasonlan ? inkbb kisebb cgeknek lehet j vlaszts, otthoni krnyezetben nehz maximlisan kihasznlnunk kpessgeit, br a transzkdolsi kpessg otthonra is ideliss teszi.


Sebessgadatok a gyrt szerint Windows alatt SMB-t hasznlva (3 GB-os fjl msolsa kzben, RAID1 mellett), gigabites hlzaton: • rs: 111,55 MB/msodperc (titkostott megosztsra 110,94 MB/s),

 • olvass: 112,77 MB/msodperc (titkostott megosztsrl 112,63 MB/s).


A DS218+ egyb fontos paramterei, funkcii: • ramfogyaszts (mkds max. / hibernlt HDD): 17,23 / 5,4 watt

 • IP-kamerk max. szma: 25 (max.750 fps 720p, 300 fps 1080p, 160 fps 3 MP s 100 fps 5 MP felbonts mellett H.264 stream esetn)

 • Videtkdols: 4K 1. csoport

 • Ktet maximlis mrete: 108 TB

 • Egyidej kapcsolatok max. szma: 256

 • Egyidej letltsek (pl. torrentek) max. szma: 80

 • Mretek: 108165233,2 mm

 • Ventilltor zajszintje: 19,3 dB(A)


Minden alap Synology-tulajdonsggal gyrilag felvrtezve, rkezik ez a NAS is (rszletes ismertet a Synology.hu odalon): • Magyar nyelv multitasking opercis rendszer s beptett help.

 • SMB (Windows), AFP (Mac OS), NFS (Linux), FTP (SSL/TLS is) hlzati protokollok

 • iTunes szerver (MP3, M4A, M4P, M3U, WPL). Dinamikus (smart) lejtszsi listkat is kszthetnk, gy knnyedn rendezhetjk ltszlag egy listba pl. a 2007-es dtum, s „Rock” mfaj zenket, vagy ppen az adott eladtl meglv zeninket.

 • Audio Station (AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, WMA, M3U, WPL, SHOUTcast, Radioio) ? a kln kaphat tvvezrl s USB-s hangszrk segtsgvel ezen formtumok, s az ezekben sugrz webrdik lejtszhatak a NAS-sal, mint egy egyszerbb zenelejtszval. Webbngszn kereszl rhet el az Audio Station fellete, ahol meghallgathatjuk a zenket, lejtszsi listkat kszthetnk, webrdikat vehetnk fel a listba. Ha van tvvezrlnk is, akkor a webbngsz nlkl is elrhetjk a playlist-eket. Ha iPod-ot csatlakoztatunk a NAS USB-bemenetre, kzvetlenl arrl is elrhetek a zenink. DLNA Media Renderer s AirPlay lejtszkra is streamelhet ? akr szinkronban is ? a zene a NAS-rl akr a DS Audio mobil alkalmazssal, mint tvvezrlvel.

 • Video Station ? filmjeink metaadatainak (bortgrafika, trtnet, szereplk, stb.) automatikus letltse, USB-s DVB-T tunerek tmogatsa, felvtelkszts s tvnzs webbngszben, ads streamelse.

 • Photo Station (ASF, AVI, MPEG1/2/4, WMV, DivX/XviD, DAT, MP4, RM, RMVB, VOB, BMP, GIF, JPG) ? webbngszn keresztl megnzhetek/letlthetek a NAS-on trolt klnbz videk s kpek, ezek interneten keresztli elrshez ismerseinknek jogosultsgokat adhatunk. Nem szksges ezentl webes kpadatbzisokat (pl. Picasa, FlickR) hasznlnunk kpeink megosztshoz, hiszen a NAS-on sajtunk is van. Blogot is knnyedn kszthetnk ezen az alkalmazson keresztl, e fukci kln menpont alatt rhet el. Nem kell trhelyet vsrolni egy tvoli szerveren, arra telepteni valamilyen blog-programot, mindez sajt laksunkban, sajt szervernkn elrhet.

 • DLNA-kompatibilis mdiaszerver ? minden elterjedtebb fjlformtumot (st mr DSD zenket is ? kivve a legkisebb modelleket) kpes a lejtszk (pl. okostvk, hlzati zenelejtszk) fel http-n streamelni, tbb formtumot akr transzkdolva is.

 • Web Station, MySQL, PHP ? akr sajt webshopunkat is futtathatjuk odahaza Synology NAS-unkon. Sajt weboldalunk sajt szervernkn mkdhet, mg akkor is, ha dinamikus IP cmet kapunk az internet-szolgltattl, mivel dyndns-t is tmogat a NAS. A Synology.hu oldal is egy SynologyRackStationn fut...

 • Windows ADS tmogats ? egyszer integrci a tbbfelhasznls irodai krnyezetbe.

 • Titkostott hlzati backup ? akr az interneten keresztl is kszthetnk biztonsgi msolatot egy tvoli gpre, msik NAS-ra, radsul az tvitel titkostott is lehet ekzben.

 • Local Backup ? A NAS a hozz kapcsolt USB-s lemezekre kszthetnk akr rendszeres idkznknt is msolatot, gy az egylemezes NAS-unk adatai is biztonsgban lehetnek.

 • Hlzati backup ? kt Synology NAS kztt, vagy egy rSync kompatibilis szerver s a NAS kztt helyi hlzaton keresztl is kszthetnk rendszeres vagy egyszeri msolatot.

 • Apple Time Machine trhely ? A Mac OS X opercis rendszer beptett backup-alkalmazsa szmra kijellhet trhely a DiskStation is lehet.

 • Synology Time Backup ? A Time Machine megoldsn alapul alkalmazs a NAS-rl trlt rgebbi fjlok. visszahozatalra.

 • USB copy ? mra mr szinte ktelez szolgltats a NAS-oknl: a rdugott USB-s egysg (pendrive, fnykpezgp, HDD) tartalmt gombnyomsra bemsolja sajt lemezre (az usbcopy nev megosztsba).

 • File Station ? segtsgvel a NAS tartalmt adminisztrlhatjuk, msolhatunk a share-ek kztt, trlhetnk, tnevezhetnk, fel- s letlthetnk fjlokat, akr az interneten keresztl, tvolrl is. UnZIP s UnRAR funkcik, a NAS csomagolja ki a letlttt tmrtett llomnyokat!

 • Download Station ? Bittorrent, eMule, FTP vagy HTTP letltseket vgeztethetnk a NAS-sal, akr napi 24 rn keresztl is. Webbngszn keresztl, vagy a mellkelt Windows-os s Mac-es, iOS, Androidos segdprogrammal menedzselhetjk a folyamatot, akr tvolrl, az interneten keresztl is. A gyri torrent-kliens nagyon profi mr, arra is kpes, hogy egy torrenten bell csak bizonyos fjlokat tltsn le. Egyidben ? modelltl fggen ? akr 80 letlts is lehet aktv. Bellthat a letltsek utni automatikus kicsomagols, akr jelszval vdett ZIP s RAR fjlok esetben is.

 • Cloud Station ? Szinkronizlja a klnbz szmtgpeink, okostelefonjaink szmra fontosabb dokumentumainkat, fjljainkat, opercis rendszertl fggetlenl. Mindez teljesen szrevehetelne mdon trtnik, mintha minden fjl mindig az adott gpen lenne trolva.

 • Nyomtatszerver ? USB-s nyomtatnk a NAS segtsgvel hlzati printerknt lesz hasznlhat, brmely gpnkrl. nyomtathatunk r. LPR, CIFS s AppleTalk protokolon keresztl kommunikl nyomtatk tmogatottak, egyidben kettt csatlakoztathatunk.

 • Megfigyel-lloms ? nem mindennapi kpessg egy NAS-tl, hogy kpes rgzteni az elrhet IP-kamerk kpt (a legnagyobb tpusokon akr 80 darabot, de csak 2 kamera kezelse ingyenes, a tbbihez licenszt kell kln vennnk). Termszetesen mozgkpet vesz fel a rendszer, s mozgsrzkelssel is ellttk: bellthat, hogy csak akkor induljon a felvtel, ha mozgst rzkel a kpen, gy tnyleg csak a fontos pillanatok lesznek felvve. A kamera ltal ltott kpen radsul tovbbi terletek is definilhatak, gy csak az azokon belli mozgs vezrli majd a felvtelt. Hangrgzts is tmogatott MPEG4, H.264, akr megapixeles kamerk esetben.

 • Egy kattintssal telepthet sajt levelezszerver, Outlook-szer web mail, SMTP, POP3, IMAP.

 • Sznetmentes tpegysgek (UPS) kezelse USB- s ethernet kapcsolaton keresztl is, ha tbb NAS-t egyazon sznetmentes tpra csatlakoztatunk (hlzati UPS).

 • RAID a tbblemezes modelleknl: RAID 0, 1, 5, 5+spare, 6 mdok. Online RAID-kapacitsnvels s RAID-szint vlts, szabadalmaztatott Synology Hibrid RAID mdszerrel.

 • Programozhat ki- s bekapcsols valamennyi modell esetben, wake-on-lan funkci a legtbb tpusnl.


A Photo Station, az Audio Station, a Surveillance Station, a Cloud Station, a Video Station s a File Station mobil kszlkekrl is elrhet. Tmogatott opercis rendszerek: • iOS

 • Android

 • Windows Mobile Phone


Mivel a Synology NAS-okra ltezik a legtbb hivatalos s hzilagos szoftver, szmos egyb programot telepthetnk mg mi magunk is (pl. SqueezeCenter, mldonkey). Minl tbb RAM van a NAS-unkban, annl knnyebben fut tbb program egyidben.


Ha megfelelen belltjuk az internet-szolgltatnknl hasznlt postafikunk elrhetsgt, akkor kt emailcmet is megadhatunk, ahov rsos zeneteket kld a NAS minden emltsre mlt esemnyrl. Az alapvet informcik az ellapi LED-ekrl olvashat le, illetve hangjelzsek is segtenek megllaptani, ha ppen bootol a NAS. Emailben viszont rszletes LOG-ot is kaphatunk.Az USB- vagy (ha van az adott modellen ilyen) eSATA-portra kttt meghajtkat megosztja a hlzaton is, gy bvthet a kapacits, ha bels lemezek mr nem elg. USB-n keresztl kpes kommuniklnisznetmentes tpegysgekkel is, ezek hivatalos listjt lsd ITT, illetve a felhasznlk ltal kiprblt egyb tpusokat ITT. Ha sznetmentes tpot hasznlunk, akkor annak kimerlse eltt mg idben lekapcsolja magt a rkttt NAS, gy nem trtnhet srls ha ppen rs kzben megy el az ram.


A termk magyar weboldala: link...

Adatlap magyarul: link...

Magyar nyelv Disk Station Manager hasznlati utasts: link...

Kompatibilis eszkzk listja: link...

Legutbbi firmware, egyb letltsek: link...

2-lemezes Synology modellek sebessgadatai: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaNAS (Hlzati adattrol) >> 2 lemezes >> Synology DS218+ 2GB
x