x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Zene lejtsz, internet rdi >> Revo SuperConnect

Revo SuperConnect

Internet rdi s hlzati zenelejtsz, FM rdi, DAB/DAB+ rdi, Spotify Connect, Wifi, bluetooth aktv hangfal
Revo SuperConnect
Revo SuperConnectRevo SuperConnectRevo SuperConnectRevo SuperConnectRevo SuperConnect
Termknv: Revo SuperConnect

Cikkszm: SuperConnect

Garancia: 2 v

94 055 + FA ( 119 449 .85 Ft )


Elrendelhet


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Revo SuperConnect termklers

A REVO SuperConnect egy nagyon sokoldalú hálózati (wifi és ethernet) zenelejátszó, rádióvev és digitális aktív hangszóró. Tökéletesen megmunkált készülékházban búvik meg kiváló minség 89 mm-es hangszórója (Balanced Mode Radiator™ elven mköd, ilyet eddig csak a csúcsmodell K2-ben találhattunk), melyet D-osztályú digitális ersítje hajt meg. Ha sztereóban szeretnénk élvezni a zenét, a hátlapi analóg vagy optikai digitális hangkimenet használható erre a célra – küls aktív hangfalak vagy ersít segítségével. A SuperConnect mellé egy megújult infra távvezérlt is kapunk.


Nézzük sorban az ellapi OLED kijez és a távirányító segítségével kiválasztható mködési módokat, funkciókat:


1. FM-rádió. Mint egy hagyományos FM-rádió, a kihúzható antenna segítségével bármelyik rádióadás hallgatható az éterbl, a kijelzn pedig megjelennek a csatorna RDS-információi is. Akár 10 rádiófrekvenciát is elmenthetünk a kedvencek közé, így ezekbl bármikor bármelyikre válthatunk.


2. DAB és DAB+ digitális rádió. Magyarországon sajnos még gyerekcipben jár a földfelszíni digitális rádiózás, de jelen írás pillanatában – 2014 januárjában – Budapesten és környékén 7 csatorna már elérhet a CD-lejátszókon megszokott tökéletes minségben is (MR1 Kossuth Rádió, MR2 Petfi Rádió, MR3 Bartók Rádió, Klub Rádió, Mária Rádió, Lánchíd Rádió, Class FM).


3. Internetrádió. Internetes adatbázisból kiolvasott rádiók és podcastek listájából választhatunk a SuperConnect-en is. Mint valamennyi REVO, ez a modell is regisztrálható – egyedi kódjával – a Frontier Silicon portálon. Ekkor saját internetes rádiókat is hozzáadhatunk a lejátszónkhoz (ha az oldal által összegyjtött, folyamatosan frissül több, mint 16 ezer nemzetközi és 130+ magyar rádió között nem találnánk meg kedvencünket), és több REVO lejátszó használata esetén automatikusan minden készülékünkön megjelenik a bármely lejátszón definiált kedvencek listája. A sok ezer adó kategóriák, ország és mfaj szerint rendszerezve is böngészhet, de kereshetünk akár tetszleges névre is. Lejátszás közben az internetes adó emblémája és leírása is látható a képernyn. Az Info gombbal az adott stream adatait (formátum, bitráta) is megtekinthetjük. Internetes rádiókból és podcastekbl tetszleges mennyiségt felvehetünk a kedvencek közé, hogy késbb ne kelljen keresgélni utánuk.


4. Hálózati (wifi) zenelejátszó. Valamennyi REVO UPnP/DLNA-szervereket képes felfedezni a hálózatunkon. Ha Windows-os számítógépünkön tárolt zenéinket szeretnénk elérni, a Windows Media Player 11 (vagy újabb) alkalmazás médiaszerver funkciója kiválóan kiszolgálja a Heritage G2-t, de választhatunk egyéb ingyenes programok közül is, melyek Mac OS X és Linux alatt is futtathatóak (pl. ServiioXMBCMediaTombPS3MediaServerTVMOBiLiPLEX). Ha Synology NAS-ról játszanánk le, a NAS gyári Médiaszerver alkalmazása is hibátlanul együttmködik a REVO rádiókkal. A zenei fájlformátumok közül számos népszerbb lejátszható: MP3, WMA, WAV, Real Audio, AAC, FLAC. A hangzást a magas és a mély hangok független kiemelésével/csillapításával változtathatjuk meg az Equaliser menüben. Ha Synology-ról játszunk le a SuperConnect-tel, a NAS médiaszervere szinte bármilyen formátumot MP3-ra, vagy veszteségmentes WAV-ra tud átkódolni, így még olyan fájlokat is hallgathatunk, amelyeket a lejátszó egyébként nem támogat. Ráadásul, a SuperConnect is megjelenik a Synology Audio Station-ben, mint kompatibilis hálózati lejátszó, így akár egy webböngész, akár a Synology okostelefonos (iOS, Android, Windows Mobile) Audio Station alkalmazásán keresztül tökéletesen vezérelhetjük a lejátszást!


5. Bluetooth hangszóró. Bármilyen Bluetooth-os lejátszót (pl. tablet, telefon) csatlakoztathatunk vezeték nélkül, és a mobilon lév zenéket akár CD-minségben is streamelhetjük a SuperConnect-re mivel az aptX kódolást is támogatja.


6. Aktív hangszóró. A hátlapon található 3,5 mm-es sztereó jack aljzaton keresztül bármilyen fülhallgató-kimenettel rendelkez zenelejátszó hangjának megszólaltatására is alkalmas a SuperConnect.


7. Asztali ébreszts óra. Ha zenére szeretnénk ébredni, vagy zene mellett elaludni, a REVO ebben is remek partner. Beállítható, hogy mennyi id múlva kapcsoljon ki (15/30/45/60 perc) , és két ébresztési idpontot is meg tud jegyezni. Ébredhetünk a kikapcsoláskor utoljára játszott, vagy a kedvencek közül kijelölt internetrádióra, FM-rádióra, DAB-rádióra vagy normál csenghangra. Az ébresztési hanger mellett beállítható egyszeri és naponta (mindig/hétköznap/hétvégén) ismétld ébresztési idpont, összesen kett is. Attól nem kell tartanunk, hogy reggel nem pontosan ébredünk, mivel az internetrl is képes szinkronizálni az idt és a dátumot a készülék, így mindig tökéletesen pontos marad. Ébresztés közben kérhetünk egy kis „haladékot” a REVO-tól, a Snooze gomb megérintésével az elre beállított idtartam – szundikálás – után megismétldik a ébreszt. A készülék készenléti állapotában is mindig jól láthatóan mutatja az aktuális idt és dátumot, valamint az is látható a kijelzn, hogy van-e beállított ébresztésünk.


8. Spotify Connect. Az egyik legnépszerbb online zeneszolgáltatás, a Spotify prémium szolgáltatása is elérhet a SuperConnect-rl. Ennek segítségével több, mint 20 millió zeneszám közül választhatunk bármikor, saját virtuális rádiókat állíthatunk össze, kedvenc eladóinkat követhetjük, stb. A Spotify okostelefonos alkalmazását (Spotify Connect technológia) használva olyan funkciókat is élvezhetünk, mint pl. hazaérve a lakásba, az út közben a mobiltelefonon lév lejátszási lista alapján hallgatott msor a SuperConnect PLAY gombjának megnyomására azonnal a lejátszón folytatódik.


A SuperConnect fbb paraméterei:  • Méretek: 270×180×120 mm

  • Súly: 2,85 kg

  • Ersítteljesítmény: 15 watt

  • Kijelz: csak bekapcsolva látható grafikus OLED
Gyártó weboldala: link...

Több nyelv használati utasítás: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaZene lejtsz, internet rdi >> Revo SuperConnect
x