x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Mdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Popcorn Hour A-410

Popcorn Hour A-410

Popcorn Hour A-410 Full HD 3D mdialejtsz, VXP kpjavt ramkr, ESS Sabre DAC
Popcorn Hour A-410
Popcorn Hour A-410Popcorn Hour A-410Popcorn Hour A-410Popcorn Hour A-410Popcorn Hour A-410Popcorn Hour A-410
Termknv: Popcorn Hour A-410

Cikkszm: A-410

Garancia: 2 v

82 598 + FA ( 104 899 .46 Ft )


Nem rendelhet


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Popcorn Hour A-410 termklers

Popcorn

Az A-400-asnál bemutatkozó Sigma Designs SMP8911-es, VXP technológiával felszerelt kétmagos médiaperocesszor köré épül az A-410-es is, de itt 512 MB RAM helyett már 1 GB-ot használhat a lejátszó. Ettl persze nem azt kell várni, hogy újabb formátumokat is kezel majd, hiszen ilyen téren az A-400-ból sem hiányzott semmi, de talán kicsit gyorsabb lehet a kezelés, illetve könnyebb lehet a programozók dolga a jövbeli fejlesztések során.


A második újítás sem forradalmi: a korábbi C-200-as modellnél már használhattunk küls infra vevt, erre most már az A-410 is képes, ha szeretnénk elrejteni magát a lejátszót, de továbbra is infra távirányítóval – nem pedig pl. az ingyenes iOS és Android alkalmazásokkal – vezérelnénk. A hátlap bal alsó sarkában találjuk az infra vev dugóját fogadó aljzatot, amely kompatibilis a gyártó C-200 infra kit csomagjával, de mivel az már megsznt (csak a készletünk erejéig kapható), még nem tudjuk milyen más elektronikát használhatunk majd.


Az igazi újdonsággal az A-400-hoz képest akkor találkozunk, amikor az A-410 sztereó analóg hangkimeneteit használjuk. A Popcorn Hour ugyanis az amerikai ESS Technology – a világ egyik vezet DAC-gyártójának – Sabre ES9023-as jelzés chipjére bízta a kétcsatornás digitális hangok analóggá való alakítását. Ez az áramkör 112 dB-es, high-end kategóriához ill jel-zaj viszonyt produkál, 24-bites, és akár 192 kHz-es mintavételezési frekvenciára is képes. A minségi bels DAC-ért azon felhasználók lesznek hálásak, akik sztereó zenehallgatásnál jól bevált analóg rendszerükre (pl. tranzisztoros vagy csöves ersít) esküsznek. Számokra – kivéve ha rendelkeznek már küls DAC-kal – kulcskérdés, hogy a zenei forrás analóg kimenete milyen minség hangot ad ki. Most, hogy az A-400/A-410 a korábbi veszteségmentes FLAC, WAV, APE formátumok mellett az SACD-k DSD zenéit is támogatja (jelenleg – 2014. február végén – sztereóban és csak bizonyos bitsebességig), maximálisan kihasználható a audiophile minség hangkimenet.


Azok viszont, akik házimozi-ersítjükre digitálisan (optika, koax, HDMI) küldik át a hangot a lejátszóról, az ESS DAC-jának kiválóságából nem biztos, hogy tudnak profitálni – bár egy nem fels kategóriás ersítnél érdemes összehasonlítani számukra is az A-410 analaóg kimentét az ersítjük által dekódolt digitális kiemenetek minségével. Jó esély van rá, hogy ha csak zenét hallgatnak – erre ideális a tabletes zenei jukebox az NMT Navigator alkalmazásban, hiszen be sem kell így kapcsolniuk a televíziót –, inkább a lejátszó analóg kimenetét fogják használni :)


 


Az A-410 alapos megismeréséhez nézd meg az A-400 adatlapját is, az ott bemutatott valamennyi képességgel természetesen az új modell is fel van vértezve!


Az A-410 csomag tartalma:  • A-410 lejátszó

  • Infra távvezérl háttérvilágítással

  • 2 × AAA elem a távirányítóba

  • HDMI 1.4 kábel

  • eSATA kábel

  • USB3.0 slave kábel

  • Küls 12V-os tápegység

  • 230V-os tápkábel a küls táphoz

  • Gyors üzembe helyezési útmutató (a teljes kézikönyv most is a PopcornHour.hu oldalról tölthet le)


 


A termék magyar weboldala: link...

Magyar nyelv fórum: link...

A termék és az operációs rendszer angol fóruma: link...

Ingyenes NMJ Navigator alkalmazás iPad-re: link...

Ingyenes NMJ Navigatoralkalmazás Android-ra: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaMdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Popcorn Hour A-410
x