x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Médialejátszó >> HD médialejátszó >> Popcorn Hour NMT A-300

Popcorn Hour NMT A-300

Popcorn Hour NMT A-300 Special Edition - HD média lejátszó + WN-160 wifi adapter
Popcorn Hour NMT A-300
Terméknév: Popcorn Hour NMT A-300

Cikkszám: A-300 Special Edition

Garancia: 2 év

55 039 + ÁFA ( 69 900 Ft )


Nem rendelhető

Popcorn Hour NMT A-300 termékleírás

PopcornA sikeres A-210-es modell utódja, amely külsőleg alig, belül viszont sokat változott. A Popcorn Hour továbbra sem adja alább, ragaszkodik napjaink magasan legjobb médiaprocesszoraihoz, így most 2011 leggyorsabb Sigma Designs chipje, a 800 Mhz-es SMP8647 köré építette az A-300-ast. Ez a CPU nem csak gyorsabb elődjénél, de már valódi gigabites hálózati kapuval rendelkezik, és az USB3-as szabványt is támogatja. Előbbit a hálózaton keresztüli másolás esetén lehet igazán kihasználni (a filmlejtászáshoz elég a 10/100 Mbit), utábbinak pedig azok veszik majd hasznát, akik belső merevlemezt telepítenek az A-300-ba, és – mint egy külső winchesterre – számítógéphez csatlakoztatva másolnának a lejátszóban lévő HDD-re.

Az opcionális merevlemez beépítéséhez nem kell szétszerelni teljesen az A-300-at, az alján kivehető a meghajtót (2,5 vagy 3,5"-est) fogadó keret.

Az A-300 firmware is tartalmazza a jukeboxos kezelőfelületet. Ennek lényege, hogy a készülék végignézi a kijelölöt háttértárunkat, és az ott talált zene- és videófájlok adatait megpróbálja az internetről letölteni. Így – siker esetén – a filmek borítógrafikáját, történetének leírását, szereplőlistáját, rendezőjét, műfaját, megjelenésének idejét, korhatárát, stb. is megkapjuk egy átláthatóan elrendezett adatlap formájában. A médiafájlok között ezentúl nem csak a szokásos fájlböngésző segítségével navigálhatunk, hanem a film- és CD-borítók grafikái között lapozgatva is. Saját fotóink között is teljesen egyedi módon válogathatunk az NMJ (Networked Media Jukebox) felület segítségével:

Az A-300-nak sem okoznak gondot az 1:1-es Blu-ray rippek, akár mappában, akár ISO fájlban van a film eltárolva. Menüvel, extrákkal, BD-Live tartalommal együtt lejátszhatóak, gyorsabban, mint egy valódi BD korongról.

A Popbox V8-ban debütáló új fájlböngésző használható az A-300-on is. Így megjeleníthetők a filmborítók a fájlnevek mellett, és részletes, látványos adatlap is generálható a mozik mellé úgy, hogy a szükséges fotókat, adatokat a lejátszó maga tölti le internetes filmadatbázisból. Sőt, filmfeliratokat is megkeres és letölt a készülék, akár magyar nyelven is:

Az App Market felületen (lásd a képeknél) keresztül a Popcorn Hour által támogatott (általuk, vagy külső cég által fejlesztett) FLASH alkalmazások között választhatunk, és egy kattintással ingyenesen telepíthetjük bármelyiket készülékünkre. Ilyen alkalmazáson keresztül érhető el tévénk képernyőjéről pld. a YouTube, a Twitter, vagy éppen a Facebook is, de számos egyéb online videós és zenei tartalom (pld. Shoutcast rádiók), sőt jópofa játékprogramok (pld. Tetris) is megtalálhatóak a folyamatosan bővülő (2011 októberében már több, mint 80) kínálatban:
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaMédialejátszó >> HD médialejátszó >> Popcorn Hour NMT A-300
x