x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Mdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Popcorn Hour NMT A-300

Popcorn Hour NMT A-300

Popcorn Hour NMT A-300 Special Edition - HD mdia lejtsz + WN-160 wifi adapter
Popcorn Hour NMT A-300
Termknv: Popcorn Hour NMT A-300

Cikkszm: A-300 Special Edition

Garancia: 2 v

55 039 + FA ( 69 899 .53 Ft )


Nem rendelhet

Popcorn Hour NMT A-300 termklers

PopcornA sikeres A-210-es modell utdja, amely klsleg alig, bell viszont sokat vltozott. A Popcorn Hour tovbbra sem adja albb, ragaszkodik napjaink magasan legjobb mdiaprocesszoraihoz, gy most 2011 leggyorsabb Sigma Designs chipje, a 800 Mhz-es SMP8647 kr ptette az A-300-ast. Ez a CPU nem csak gyorsabb eldjnl, de mr valdi gigabites hlzati kapuval rendelkezik, s az USB3-as szabvnyt is tmogatja. Elbbit a hlzaton keresztli msols esetn lehet igazn kihasznlni (a filmlejtszshoz elg a 10/100 Mbit), utbbinak pedig azok veszik majd hasznt, akik bels merevlemezt teleptenek az A-300-ba, s mint egy kls winchesterre szmtgphez csatlakoztatva msolnnak a lejtszban lv HDD-re.

Az opcionlis merevlemez beptshez nem kell sztszerelni teljesen az A-300-at, az aljn kivehet a meghajtt (2,5 vagy 3,5"-est) fogad keret.

Az A-300 firmware is tartalmazza a jukeboxos kezelfelletet. Ennek lnyege, hogy a kszlk vgignzi a kijellt httrtrunkat, s az ott tallt zene- s videfjlok adatait megprblja az internetrl letlteni. gy siker esetn a filmek bortgrafikjt, trtnetnek lerst, szerepllistjt, rendezjt, mfajt, megjelensnek idejt, korhatrt, stb. is megkapjuk egy tlthatan elrendezett adatlap formjban. A mdiafjlok kztt ezentl nem csak a szoksos fjlbngsz segtsgvel naviglhatunk, hanem a film- s CD-bortk grafiki kztt lapozgatva is. Sajt fotink kztt is teljesen egyedi mdon vlogathatunk az NMJ (Networked Media Jukebox) fellet segtsgvel:

Az A-300-nak sem okoznak gondot az 1:1-es Blu-ray rippek, akr mappban, akr ISO fjlban van a film eltrolva. Menvel, extrkkal, BD-Live tartalommal egytt lejtszhatak, gyorsabban, mint egy valdi BD korongrl.

A Popbox V8-ban debtl j fjlbngsz hasznlhat az A-300-on is. gy megjelenthetk a filmbortk a fjlnevek mellett, s rszletes, ltvnyos adatlap is generlhat a mozik mell gy, hogy a szksges fotkat, adatokat a lejtsz maga tlti le internetes filmadatbzisbl. St, filmfeliratokat is megkeres s letlt a kszlk, akr magyar nyelven is:

Az App Market felleten (lsd a kpeknl) keresztl a Popcorn Hour ltal tmogatott (ltaluk, vagy kls cg ltal fejlesztett) FLASH alkalmazsok kztt vlaszthatunk, s egy kattintssal ingyenesen telepthetjk brmelyiket kszlknkre. Ilyen alkalmazson keresztl rhet el tvnk kpernyjrl pld. a YouTube, a Twitter, vagy ppen a Facebook is, de szmos egyb online vides s zenei tartalom (pld. Shoutcast rdik), st jpofa jtkprogramok (pld. Tetris) is megtallhatak a folyamatosan bvl (2011 oktberben mr tbb, mint 80) knlatban:
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaMdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Popcorn Hour NMT A-300
x