x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Mdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Max 4K

Dune HD Max 4K

Dune HD Max 4K mdialejtsz
Dune HD Max 4K
Dune HD Max 4KDune HD Max 4KDune HD Max 4KDune HD Max 4KDune HD Max 4KDune HD Max 4K
Termknv: Dune HD Max 4K

Cikkszm: Max 4K

Garancia: 2 v

197 716 + FA ( 251 099 .32 Ft )


Rendelsre 1-2 ht


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Dune HD Max 4K termklers

A Dune HD Max 4K is mint az elsknt megjelent androidos modell, a Pro 4K a Realtek RTD1295 processzor kr plt, s is 2 GB RAM-ot s 16 GB flash memrit kapott. gy teht kezelfellet s lejtszsi, androidos program futtatsi kpessgek tern nincs klnbsg a kt kszlk kztt. A Max 4K azonban a high-end kategrit clozza meg minsgi alkatrszeinek s csatlakozinak ksznheten. Br nincs benne klnleges DAC s gy profi minsg analg kimenet, de a digitlis hangot mg a professzionlis hifi eszkzknl hasznlt I2S-E (RJ45) csatlakozn is kpes tovbbkldeni, illetve a HDMI2.0 csatlakozja mellett egy msodik HDMI (1.3) kimenettel is rendelkezik rgebbi hzimozi-erstk szmra, amelyeken a 4K-s kp mg nem tudna tovbbtdni a tvre, vettre, de minden szksges hangsvot mr kpesek feldolgozni, gy kr lenne lecserlni ket. A valban professzionlis digitlis kp- s hangkimenetek rdekben egy Nuvotem toroid mgneses tpegysg, minsgi kondenztorok s XMOS-alap hangramkrk dolgoznak a Max 4K-ban. A digitlis hangkimenetek rajele jragenerlt a Max 4K ltal, hogy szuper alacsony legyen a precz jelben a jitter.

A Max 4K fejlesztsnl fontos szempont volt az otthonautomatizlsi rendszerekhez, kzponti tvvezrl megoldsokhoz val csatlakoztathatsg, gy nem csak egy RS323-es portot kapott, de 1 infra bemenet s 4 infra jeladkimenet is tallhat a htlapjn. A Pro 4K-hoz kpest jdonsg mg az USB Type-C csatlakoz megjelense, gy ilyen kls httrtr is egyszeren csatlakoztathat. Bellre akr kt darab 3,5"-es HDD (vagy adapterrel 2,5"-es SSD) is telepthet. Az egyik a lehajthat ellap mgtt tallhat nyithat fikba, a msik a Max 4K aljn kicsavarozhat lap mgtti fikba illeszthet. Javasolt alacsony fordulatszm, kevs ht termel lemezek vagy mg inkbb SSD-k hasznlata, mivel a Max 4K htse teljesen passzv, nincs ventiltora.

A Pro 4K-ban bemutatkozott processzornak ksznheten nem okoz a Max 4K szmra sem gondot H.264 s H.265 kdols filmek lejtszsa egszen 4K/60 fps felbontsig. Tmogatja a BT.2020 sznteret, gy a HDR10 sznkezelst, azaz a tbb, mint 1 millird sznrnyalat megjelentst. Minden kpfrekvencit (megklnbztetve termszetesen a 23,976 s 24 Hz-et is) kezel, automatikusan vltja videkimenett a filmhez igaztva ? ahogy ezt a Dune HD lejtszktl a kezdetek ta megszokhattuk. Termszetesen a 3D-s lejtszs (Blu-ray 3D s osztott kpernys is) is mkdik, ahogy az sszes hangsv (pl. Dolby Atmos, DTS:X) digitlis tovbbkldse is. Blu-ray lemezek teljes mens lejtszssal is lvezhetek, a 4K-s Blu-ray-ek mens lejtszsa ksbb rkezik egy frissts sorn. Termszetesen, a Dune HD kivl filmes jukebox alkalmazsa, a My Collection megtallhat a Max 4K-n is, ahogy a mg komolyan fejleszts alatt ll zenei vltozata, a Music is.

A Dune HD Max 4K egy teljes rtk asztali Androidos szmtgp. A felhasznlnak azonban ? ha nincs szksge az Android szolgltatsaira, a szmtalan alkalmazsra a Google Play Store-bl ? ezzel sem trdnie, sem szembeslnie nem kell, mivel a szoksos Dune HD kezelfellet jelenik meg a kszlk bekapcsolsa utn. Radsul a korbbi linux-alap modelleknl mkd PHP-pluginek, API, grafikus skinek s a dune_folder.txt fjlokkal testre szabhat fellet itt is hasznlhatak. jdonsg viszont a Forrsok menben az NFS-bngsz. gy mostantl vgre nem kell kzzel felvinnnk pl. egy NAS NFS-en elrhet megosztsait, kitallzs utn elmenthetjk azokat a hlzati knyvtrak kz a Max 4K Forrsok menjbe.

A Max 4K is azon kevs TV-re csatlakoztathat androidos kszlkek egyike, amely rendelkezik megfelel licenccel s biztonsgi szinttel (Widevine DRM L3/L1) ahhoz, hogy a YouTube s a Netflix is engedlyezze rajta a lejtszst 4K felbontssal is, nem csak fullHD-ban.

A Google Play Store mellett a firmware-rel egytt telepl az Aptoide alkalmazsbolt is, amely elssorban a Max 4K-hoz hasonl, asztali androidos TV-boxokra optimalizlt ingyenes alkalmazsokat gyjti ssze.

A Max 4K-n az Androiddal prhuzamosan fut a npszer OpenWRT rendszer is. Ezt elssorban routerek alternatv opercis rendszereknt hoztl ltre nylt forrskd alapokon, s pl. NAS-kpessgekkel ruhzza fel a kszlket. A Pro 4K-n alaphelyzetben az albbi szolgltatsokat biztost alkalmazsok vannak teleptve az OpenWRT-n bell (de szmtalan egyb is telepthet egyetlen kattintssal:

DLNA-szerver
SMB-szerver
AFP-szerver (Apple gpekhez)
FTP-szerver
iTunes-szerver
TimeMachine (Apple gpekhez)
Aria2 letltkliens (pl. torrent)
Transmission torrentkliens
Trhelykezel (formzs, partcionls)

A Max 4K htlapjn tallhat HDMI-bemenetrl a kszlk kpes rgzteni a csatlakoztatott httrtrra, ehhez egy kln alkalmazst kell elindtanunk. Fontos megjegyezni, hogy csak HDCP vdelem nlkli tartalom rgzthet, teht sem a kbeltv-szolgltatnk set-top-boxrl, sem mondjuk egy blu-ray lejtsz kimenetrl sem tudunk felvtelt kszteni. A HDMI-bemenetre rkez jel max. 4K/30 fps lehet, de a felvtel ekkor is csak 1080p felbonts lesz, sztere PCM hanggal. Felvehetjk teht pl. azt, hogyan jtszunk egy Playstation-n vagy XBOX konzolon, de filmeket legfeljebb egy msik mdialejtszrl, aminek meg sok rtelme nincs.

A csatlakoztatott httrtrak fjlrendszere szinte brmi lehet, a Pro 4K rja/olvassa a FAT/FAT32, EXT2/EXT3/EXT4, NTFS, exFAT, s BTRFS formtumokat, s olvassa a Mac HFS/HFS+ fjlrendszert. A csatlakoztatott httrtrakat a beptett SMB-szervern keresztl hlzaton is elrhetjk szmtgpnkkel, msik lejtsznkkal.

Csatlakozk a Max 4K-m:

3 USB2.0
1 USB3.0
1 USB3.1 (Type-C)
1 HDMI2.0 kimenet
1 HDMI1.3 (csak hang) kimenet
1 HDMI2.0 bemenet
1 kompozit vide (RCA)
1 S/PDIF optikai hangkimenet
1 koax hangkimenet (RCA), hzimozihoz, 5.1
1 koax hangkimenet (RCA), csak sztere, XMOS
1 I2S-E (RJ45), csak sztere, XMOS
2 analg hangkimenet (RCA)
1 RS232
1 10/100/1000 Mbit-es ethernet
2 wifi-antennacsatlakoz
1 110?240V tpbemenet
1 Kensington lock nyls

A kszlk mell egy tanthat infra tvvezrlt s egy Bluetooth-os AirMouse-t is kapunk, s termszetesen egy HDMI2.0-s kbelt is tallunk a csomagban a kt kls wifi-antennk mellett.

A Max 4K egyb fizikai paramterei:

Mretek: 43080275 mm
Bluetooth: 4.2
Wifi: 802.11b/g/n/ac, 2,4/5 GHz, 2T2R
Kijelz: 6-karakteres VFD (ra, lejtszsi id HH:MM:SS formtumban)
Bels tpegysg (110?240V)
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaMdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Max 4K
x