x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Mdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Duo 4K

Dune HD Duo 4K

Dune HD Duo 4K mdialejtsz
Dune HD Duo 4K
Dune HD Duo 4KDune HD Duo 4KDune HD Duo 4KDune HD Duo 4K
Termknv: Dune HD Duo 4K

Cikkszm: Duo 4K

Garancia: 2 v

211 692 + FA ( 268 848 .84 Ft )


Rendelsre 2-3 ht


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Dune HD Duo 4K termklers

A Duo 4K-ba is a Sigma Designs legjabb VXP-s s 4K-s mdiaprocesszora, az SMP8758 kerlt. A lejtsz 1 GB RAM-ot s 8 GB flash ROM-ot (ktszer tbbet mint a Solo 4K) hasznl. Kisebb testvrhez kpest ? a kt, 3,5"-es mret HDD-fikon kvl ? elssorban az ESS Sabre ES9018K2M sztere, 32-bites DAC chip jelent szmottev klnbsget. Ha sztere zenehallgatshoz is hasznlnnk a mdialejtsznkat, annak analg kimeneteit (RCA- vagy szimmetrikus XLR-kimenetek) rdemes az erstnkre ktni, kihasznlva az ESS DAC ltal vgzett digitl-analg konverzi audiophile minsgt. Legyen szinte brmilyen erstnk digitlis bemenetekkel, jelentsen szebb hangzst lvezhetnk rajta, ha a dekdolst a Duo 4K-ra bzzuk, analg erst esetn pedig mg egyrtelmbb a dolog. Az akr 32-bites rszletessggel, s max. 384 kHz-es mintavtelezssel rgztett zenefjlok 122 dB-es dinamikval szlalhatnak meg, XLR-kimeneten akr -114 dB-es THD+N torztsi rtk mellett! Ez a DAC mr natv mdon dolgozza fel a DSD formtumot is, akr DSD512/24,576 MHz esetn is ? azaz a 2017-ben ltez legjobb minsg zenefjlok is megszlaltathatak a Duo 4K-n!


rdekessg a beptett ESS DAC kapcsn, hogy nem csak a lejtsz, de egy kls eszkz is kpes hasznlni, mivel a Duo 4K htlapjn egy coax digitlis bemenet is helyet kapott, az ide csatlakoztatott kls hangforrs (ez akr egy CD-lejtsz, TV vagy set-top-box is lehet) kzvetlenl a DAC-kal kerl sszekttetsbe.


A korbbi Dune HD cscsmodelleken megismert ellapi VFD-kijelz a Duo 4K-rl sem maradt le, gy segtsgvel akr a TV bekapcsolsa nlkl is bngszhetjk mdiatrunkat, s vlogathatunk a zenefjlok kztt. Lejtszskor a fjlnven kvl mg a lejtszsi pozci (ra:perc:msodperc) is leolvashat a kijelzn, a menben naviglva pedig a menpontok nevei lthatak.


Az azonos processzor miatt a VXP kpjavts - s gy a kpminsg - tern sincs klnbsg a Solo 4K s a Duo 4K kztt. 4K-s filmek akr H.264, akr H.265 kdols mellett is lejtszhatak, de a HDMI 1.4b (s mg nem HDMI 2.0) videkimenet miatt csak max. 30 fps kpsebessgig. Br a VXP kivlan sklz fel minden kisebb felbonts videt akr 4K-ra is, a Duo 4K is biztost lehetsget arra, hogy kls felsklz elektronikt hasznljunk. Bellthat, hogy HDMI-kimenetnek nem csak kpfrekvencija, de akr felbontsa is igazodjon az ppen jtszott tartalmakhoz, gy pl. DVD-k esetben pl. 720576 pixeles, Blu-ray-eknl 19201080-as felbonts jelet kld tovbb akkor is, ha egybknt 4K-s a belltott alaprtelmezett videkimenet. gy a felsklzst a 4K-s TV-hez vagy vetthz vgezhetjk a megjelentk bels elektronikjval, vagy kls videprocesszorokkal is ? ha azok jobb eredmnyt hoznak, mint a VXP tenn. H.265-s kdols mellett akr a 10-bites sznmlysg tartalmak is lejtszhatak.


A Duo 4K egy klnleges tulajdonsga a 2D-s s 3D-s Blu-ray fjlok (BDMV mappa vagy ISO formtum) menvel egytt trtn lejtszsa, amire a Blu-ray licencekbe 4 vvel ezeltt ktelezen bekerlt CINAVIA msolsvdelem ta nem volt plda (leszmtva a Dune HD Solo 4K s Solo Lite lejtszkat). A mdialejtszkra specializldott gyrtk inkbb nem krtk meg a licenct a kszlkeikre (gy csak gynevezett ?lite? menket hasznlhattunk azokon, s nem indultak el a gyri optikai lemezek), csak hogy ne legyen gond a vdett lemezekrl rippelt mdiafjlok lejtszsval. Az asztali Blu-ray lejtszkra fkuszl gyrtk viszont knytelenek voltak lemondani arrl, hogy a CINAVIA vzjelet tartalmaz fjlokat lvezhessk a kszlkeiken. Ha viszont nem rdekes szmunkra a lemez menje, st, a gyakran ktelez filmajnlk helyett inkbb mielbb a filmet szeretnnk ltni, akkor vlaszthat a Blu-ray lite men is.


Br mg a 3D-s Blu-ray filmekhez sem szksges a gigabites hlzat, a 4K-hoz mr elengedhetetlen. gy a Duo 4K gigabites sebessgre is kpes ethernet-csatlakozval rendelkezik, de emellett a beptett, kt kls antennval elltott wifi-krtyja 802.11b/g/n/ac szabvnyok szerinti, gy egy ac-s routert (pl. Synology RT1900ac) hasznlva 4K-s filmek akr wifi-kapcsolaton keresztl is lejtszhatak.


A Solo 4K utn a Duo 4K is tartalmaz egy Z-Wave modult (ZM5304) s antennt, amelyeket az online Dune Store-bl a lejtsz felletn letlthet vezrlszoftver kezel.


A Solo 4K-hoz hasonlan a Duo 4K is tartalmaz beptett DVB-C/DVB-T/DVB-T2 TV-tunert. gy a hazai kdolatlan digitlis fldfelszni TV-csatornk (MinDigTV) s digitlis kbelcsatornk (pl. DigiTV) nzhetek s a merevlemezekre is rgzthetek a kszlkkel. A TV-adk mellett az internetes rdikbl is kszthet felvtel.


A Dune HD Duo 4K csomag tartalma:  • Duo 4K lejtsz

  • Vilgt gombos infra tvvezrl s elemek

  • HDMI-kbel (150 cm)

  • Kt kls wifi-antenna

  • Magyar nyelv zembe helyezsi tmutatTermk magyar weboldala: link...

A Duo 4K angol weboldala: link...

Magyar nyelv hasznlati tmutat: link...

Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaMdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Duo 4K
x