x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Mdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Base 3D

Dune HD Base 3D

Dune HD Base 3D mdialejtsz
Dune HD Base 3D
Dune HD Base 3DDune HD Base 3DDune HD Base 3D
Termknv: Dune HD Base 3D

Cikkszm: Base 3D

Garancia: 2 v

74 724 + FA ( 94 899 .48 Ft )


Nem rendelhet


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

Dune HD Base 3D termklers

A Sigma Designs 2012 nyarn megjelent SMP8673-as, 800 MHz-es 3D processzora kerlt a Base 3D-be, akr csak a vele egyszerre debtl TV-303D-be. Itt is 512 MB RAM s 256 MB + 4 GB flash memria ll a kszlk rendlekezsre.

A felsbb kategris Dune HD lejtszk (Center, Prime, Max, Duo) megjelenst kvetve a Base 3D is szabvnyos hifi-kszlk szlessg, gy jl elhelyezhet pl. a hzimozi-erst mellett. Az j processzor a 2D-s modellekhez kpest a fullHD 3D (Blu-ray 3D) tmogatst HDMI 1.4 kimenettel s a natv gigabites hlzatkezelst hozza jdonsgknt. De az OpneGL-tmogats miatt a kszlk grafikus kezelfelletn is lehetsg van 3D-s effektek hasznlatra, melyet vrhatan egyre jobban ki is hasznl majd a gyrt a soron kvetkez firmware-frisstsek sorn.

Az ellapi kezelgombok mellett mg az immr szoksos SD-krtyaolvast, s egy USB2-es portot talltunk. No s persze a VFD-kijelzt, amely segtsgvel akr TV nlkl is remekl lehet vlogatni a zenink kztt. A korbbi Base 3.0-vl ellenttben most a bal oldalra kerlt a merevlemezfik, melybe most is csavarozs nlkl tolhatunk be egy 3,5"-es SATA HDD-t, ha nem hlzatrl, vagy USB-rl, SD-krtyrl szeretnnk mozizni, zent hallgatni, vagy fotkat lejtszani.

A htlaprl azonban ebben kategriban most elszr lemaradt a 7.1-es analg kimenet, gy a HD-s hangok lejtszshoz a Base 3D mell mr HDMI-s erstre lesz szksg.

A korbbi hrek ellenre nincs lehetsg bels TV-tunerkrtya teleptsre, gy csak a meglv USB-s DVB-T megolds mkdik itt is jelenleg. Igaz, akr kt tunert is csatlakoztathatunk, ha ms tvadt szeretnnk nzni, mint amirl ppen rgztnk. Kls wifi-re azonban nem lesz mr szksg; a Base 3D beptett, bels antenns vezetk nlkli hlzati csatlakozssal rendelkezik alapfelszereltsgknt.
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaMdialejtsz >> HD mdialejtsz >> Dune HD Base 3D
x