x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Hlzati eszkz >> Wifi adapter >> Wireless N >> D-Link DWA-131

D-Link DWA-131

Wireless N Nano USB Adapter
D-Link DWA-131
Termknv: D-Link DWA-131

Cikkszm: DWA-131

Garancia: 2 v

2 800 + FA ( 3 556 Ft )


Rendelsre 2-5 nap

D-Link DWA-131 termklers

A DWA-131 Wireless N Nano USB adapter nagy teljestmny vezetk nlkli hlzati kapcsolatot knl laptophoz vagy desktop PC-hez gyors USB 2.0 kapcsolaton keresztl. Csatlakoztats utn megoszthat a nagysebessg Internet kapcsolat dokumentumok, zenk, kpek megosztshoz a hlzaton.

Legyen mindig kapcsolatban
Akr 150/300 Mbps (klds/fogads) sebessget knl vezetk nlkli adapter azon felhasznlk szmra kszlt, akik a legjobb vezetk nlkli teljestmnyre vgynak. Az adaptert Wireless N routerhez vagy hozzfrsi ponthoz csatlakoztatva otthonban brhol kapcsolatban lehet1. Az adapter hasznlhat 802.11g s 802.11b vezetk nlkli hlzatok esetn is nagymrtk teljestmnynvekedssel.1

Biztonsgos kapcsolat
Az adatvdelem rdekben a Wireless N Nano USB Adapter tmogatja a WEP, WPA, s WPA2 titkostst, biztostva a vezetk nlkli hlzat s forgalom biztonsgt. Wi-Fi Protected Setup-pal (WPS) egyetlen gombnyomssal automatikusan ltrehozhat a vezetk nlkli kapcsolat a routerrel, gy nincs szksg bonyolult belltsokra.

Egyszer telepts s csatlakoztats
A D-Link Quick Setup varzsl 18 nyelven biztostja az egyszer s gyors teleptst. A Wireless Manager szintn a megolds rsze, s a leggyakrabban hasznlt hlzatokat trolja. Egyedlll vezetk nlkli teljestmnnyel sebessg s biztonsg tern az adapter mobilitst s kivteles Internet lmnyt knl.

1 A maximlis vezetk nlkli jeltvitel az IEEE szabvny 802.11g specifikcijn alapul. Az aktulis adattvitel a hlzati tnyezk s krnyezeti viszonyok, a hlzati forgalom, a hlzat tlterheltsge, valamint az plet anyagnak s szerkezetnek tekintetben vltozhat, ezen tnyezk kedveztlenl befolysolhatjk az tviteli teljestmnyt.
A Wireless N termkek a draft IEEE 802.11n specifikcira plnek, s nem garantljk a jvbeni IEEE 802.11n specifikcikkal val kompatibilitst. A ms gyrtktl szrmaz draft 802.11n szabvnyos termkekkel val kompatibilits szintn nem garantlt. Minden sebessgre vonatkoz adat sszehasonlts cljbl jelenik meg. A termk specifikcik, mret s forma kapcsn trtn vltoztats jogt elzetes rtests nlkl fenntartjuk. Az aktulis termkmegjelens eltrhet az itt megjelentektl.


D-Link DWA-131 TermkjellemzkHardver

* 802.11n (draft) wireless LAN specifikci, kompatibilits az 802.11b/g eszkzkkel is
* Akr 150 Mbps feltltsi vezetk nlkli sebessg s 300 Mbps letltsi sebessg
* 2.4GHz frekvencia sv hasznlata
* Integrlt bels antenna
* Gyors USB 2.0 kapcsolat notebookhoz vagy asztali PC-hez

Opercis rendszerek

* Windows 2000 (SP4)
* Windows XP (SP2 s efltt)
* Windows Vista (32 vagy 64-bit)

Biztonsg

* Magas fok biztonsg WPA/WPA2 adattitkostssal
* Vezetk nlkli titkost belltsa egy gombnyomssal (WPS - Wireless Protect Setup)

Konfigurci s menedzsment

* Telepts varzsl 18 nyelven
* D-Link Wireless Manager a gyakran hasznlt hlzatok egyszer hozzfrshez
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaHlzati eszkz >> Wifi adapter >> Wireless N >> D-Link DWA-131
x