x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Wifi adapter >> Wireless N >> D-Link DWA-131

D-Link DWA-131

Wireless N Nano USB Adapter
D-Link DWA-131
Terméknév: D-Link DWA-131

Cikkszám: DWA-131

Garancia: 2 év

2 800 + ÁFA ( 3 556 Ft )


Rendelésre 2-5 nap

D-Link DWA-131 termékleírás

A DWA-131 Wireless N Nano USB adapter nagy teljesítményű vezeték nélküli hálózati kapcsolatot kínál laptophoz vagy desktop PC-hez gyors USB 2.0 kapcsolaton keresztül. Csatlakoztatás után megosztható a nagysebességű Internet kapcsolat dokumentumok, zenék, képek megosztásához a hálózaton.

Legyen mindig kapcsolatban
Akár 150/300 Mbps (küldés/fogadás) sebességet kínáló vezeték nélküli adapter azon felhasználók számára készült, akik a legjobb vezeték nélküli teljesítményre vágynak. Az adaptert Wireless N routerhez vagy hozzáférési ponthoz csatlakoztatva otthonában bárhol kapcsolatban lehet1. Az adapter használható 802.11g és 802.11b vezeték nélküli hálózatok esetén is nagymértékű teljesítménynövekedéssel.1

Biztonságos kapcsolat
Az adatvédelem érdekében a Wireless N Nano USB Adapter támogatja a WEP, WPA, és WPA2 titkosítást, biztosítva a vezeték nélküli hálózat és forgalom biztonságát. Wi-Fi Protected Setup-pal (WPS) egyetlen gombnyomással automatikusan létrehozható a vezeték nélküli kapcsolat a routerrel, így nincs szükség bonyolult beállításokra.

Egyszerű telepítés és csatlakoztatás
A D-Link Quick Setup varázsló 18 nyelven biztosítja az egyszerű és gyors telepítést. A Wireless Manager szintén a megoldás része, és a leggyakrabban használt hálózatokat tárolja. Egyedülálló vezeték nélküli teljesítménnyel sebesség és biztonság terén az adapter mobilitást és kivételes Internet élményt kínál.

1 A maximális vezeték nélküli jelátvitel az IEEE szabvány 802.11g specifikációján alapul. Az aktuális adatátvitel a hálózati tényezők és környezeti viszonyok, a hálózati forgalom, a hálózat túlterheltsége, valamint az épület anyagának és szerkezetének tekintetében változhat, ezen tényezők kedvezőtlenül befolyásolhatják az átviteli teljesítményt.
A Wireless N termékek a draft IEEE 802.11n specifikációra épülnek, és nem garantálják a jövőbeni IEEE 802.11n specifikációkkal való kompatibilitást. A más gyártóktól származó draft 802.11n szabványos termékekkel való kompatibilitás szintén nem garantált. Minden sebességre vonatkozó adat összehasonlítás céljából jelenik meg. A termék specifikációk, méret és forma kapcsán történő változtatás jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk. Az aktuális termékmegjelenés eltérhet az itt megjelentektől.


D-Link DWA-131 TermékjellemzőkHardver

* 802.11n (draft) wireless LAN specifikáció, kompatibilitás az 802.11b/g eszközökkel is
* Akár 150 Mbps feltöltési vezeték nélküli sebesség és 300 Mbps letöltési sebesség
* 2.4GHz frekvencia sáv használata
* Integrált belső antenna
* Gyors USB 2.0 kapcsolat notebookhoz vagy asztali PC-hez

Operációs rendszerek

* Windows 2000 (SP4)
* Windows XP (SP2 és efölött)
* Windows Vista (32 vagy 64-bit)

Biztonság

* Magas fokú biztonság WPA/WPA2 adattitkosítással
* Vezeték nélküli titkosítá beállítása egy gombnyomással (WPS - Wireless Protect Setup)

Konfiguráció és menedzsment

* Telepítés varázsló 18 nyelven
* D-Link Wireless Manager a gyakran használt hálózatok egyszerű hozzáféréséhez
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Wifi adapter >> Wireless N >> D-Link DWA-131
x