x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
Hlzati eszkz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1210-48

D-Link DGS-1210-48

D-Link 48-port 10/100/1000 Gigabit Smart Switch including 4 Combo 1000BaseT/SFP
D-Link DGS-1210-48
Termknv: D-Link DGS-1210-48

Cikkszm: DGS-1210-48

Garancia: 5 v

84 700 + FA ( 107 569 Ft )


Rendelsre 1-2 ht


Ingyenes hzhozszllts Ingyenes orszgos hzhozszllts!

D-Link DGS-1210-48 termklers

A DGS-1210-48 a D-Link harmadik genercis web smart switcheinek tagja, mely fejlett menedzsment s biztonsgi funkcikkal nagy teljestmnyt s sklzhatsgot knl.
Innovatv ventiltor nlkli kialakts biztostja a csendes mkdst s a hossz lettartamot. A DGS-1210-48 komplex s kedvez r megoldst knl kis- s kzpvllalatok szmra.

Problmamentes csatlakoztats
A DGS-1210-48 48 10/100/1000 Mbps porttal rendelkezik, gy csatlakoztathat a meglv Cat.5 kbelekkel.
Az utols ngy port egyesti az SFP-t s a rz csatlakoztatst egy portban, gy rugalmas megoldst knl szerverek csatlakoztatshoz. Az alaprtelmezett belltsokkal az adminisztrtor egyszeren teleptheti az eszkzt anlkl, hogy jrakonfigurln a belltsokat.

Szleskr Layer 2 funkcik
A switch teljes L2 funkcikkal, IGMP Snooping-gal, port tkrzssel, Spanning Tree-vel s Link Aggregation Control Protokollal (LACP) rendelkezik. Az IEEE 802.3x Flow Control funkci lehetv teszi, hogy a szerverek kzvetlenl csatlakozhassanak a switch-hez a gyors s megbzhat adattvitel rdekben. 2000 Mbps ktirny sebessggel a Gigabit portok nagy sebessg adattvitelt knlnak minimlis adatveszts mellett. Hlzati karbantartsi funkcik kz a Loopback Detection s a kbeldiagnosztika tartozik. A Loopback Detection a portok ltal ltrehozott hurkokat ismerik fel, s automatikusan lekapcsoljk az adott portot. A kbeldiagnosztika segtsgvel az adminisztrtor gyorsan felmrheti a rzkbelek minsgt, s azonosthatja a hibt.

QoS s svszlessg szablyozs
A switch optimlis megolds VoIP alkalmazshoz, mivel tmogatja az Auto Voice VLAN s Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS szolgltatsokat. Az Auto Voice VLAN automatikusan helyezi a hangforgalmat az IP telefonrl a megadott VLAN-ra, nvelve ezzel a VoIP szolgltats minsgt. Nagyobb prioritssal s egyni VLAN-nal a funkci garantlja a VoIP forgalom kivl minsgt s biztonsgt. A DSCP IP csomagok rszt jelli, gy lehetv teszi, hogy klnbz szint szolgltatsokat jelljn ki a hlzati forgalom szmra.
Svszlessg szablyozssal a hlzati adminisztrtor svszlessget tarthat fenn a fontos funkcik szmra, melyek nagyobb svszlessget vagy magasabb prioritst ignyelnek.

Biztostsa hlzatt
A D-Link egyedi Safeguard Engine funkcija megvdi a switchet a vrustmadsok okozta forgalom tlterhelstl. A switch tmogatja a 802.1X port alap hitelestst, gy a hlzat kls RADIUS szerverrel is hitelesthet.
Az Access Control List (ACL) funkci nveli a hlzati biztonsgot, s vdi a bels IT hlzatot. A DGS-1210-48 ARP Spoofing Prevention-nel knl vdelmet az Ethernet hlzatrl rkez tmadsok ellen, melyek behatolhatnak a LAN adat frame-jeihez, adatokat mdosthatnak, akadlyozhatjk az adatforgalmat s hamis ARP zeneteket kldhetnek a hlzatnak. Az ARP Spoofing tmadsok megelzsre a switch Packet Control ACL-lel blokkolja az rvnytelen csomagokat, melyek hamis ARP zeneteket tartalmaznak. A DHCP Server Screening funkci tovbbi biztonsgot knl felismerve a felhasznli portokrl rkez gyans DHCP szervercsomagokat s ezzel megakadlyozva a jogosulatlan IP kijellst.

Sokoldal menedzsment
A DGS-1210-48 SmartConsole alkalmazsnak s web alap menedzsmentjnek segtsgvel az adminisztrtorok tvolrl is kezelhetik a hlzatot egszen a portok szintjig. A SmartConsole-lal ugyanazon L2 hlzati szegmensbe tartoz D-Link Web Smart switchek kezelhetk.
Az alkalmazssal a nincs szksg a PC-K IP cmnek megvltoztatsra, a Smart switchek alaprtelmezett belltsai pedig egyszerstik a kezelst. Ugyanazon L2 hlzati szegmensben lv, a felhasznl PC-jhez csatlakoztatott switchek egy kpernyn lthatk s kezelhetk.
A felhasznlbart menedzsment szleskr konfigurcis lehetsgeket knl, s a csatlakoztatott eszkzk alapvet konfigurcijnak egyszer belltsi lehetsgt, mint a jelszvltoztats s firmware upgrade-ek.
A DGS-1248 a D-View 6.0, D-Link hlzati menedzsment rendszert, s a Compact Command Line Interface (CLI) funkcit Telneten keresztl.
A switchek CLI menedzsmentje Telneten keresztl lehetsges. Ez lehetv teszi az olyan alapvet belltsokat, mint a jelszvltoztats vagy firmware frissts s a konfigurcis fjlok feltltse is lehetsges.

D-Link Green
A DGS-1210-48 D-Link Green technolgija energiatakarkos mkdst knl teljestmny vagy funkcionalitsbeli cskkens nlkl.
A switch rzkeli, ha egy csatlakoztatott eszkzt hasznlaton kvl van, az adott portot kszenlti mdba helyezi, mely gy kevesebb ramot fogyaszt. Automatikusan felismeri a kbelek hosszt, gy a 20m-nl rvidebb kbelek ramfelvtelt cskkenti.
A D-Link Green minsts garantlja, hogy a switch megfelel a RoHS (Restriction of Hazardous Substances) s WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) kvetelmnyeinek. Az RoHS szablyozza a gyrts sorn felhasznlt veszlyes anyagok felhasznlst. A WEEE szabvnyok a keletkez mellktermkek s hulladkok kezelst szablyozzk.

D-Link DGS-1210-48 termkjellemzkInterfsz
44 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet port
4 Combo 10/100/1000Base-T/SFP Gigabit Uplink

Teljestmny
Switch fabric: 96 Gbps

Biztonsg
ACL MAC-cm, IP-cm (ICMP/IGMP/TCP/UDP), VLAN ID, 802.1p priority vagy DSCP alapon
802.1X RADIUS hitelests tmogats
DHCP Szerver Screening1
ARP Spoofing vdelem1
D-Link Safeguard Engine

VLAN
802.1Q VLAN Tagging
Max. 256 statikus VLAN csoport
Max. 4094 VID
Management VLAN
Asymmetric VLAN
Auto Voice VLAN

Quality of Service (QoS)
802.1p Priority Queues, 4 sor portonknt
Port-alap svszlessg-szablyozs (64 kbps lpsenknt)

Forgalom menedzsment
802.3x Flow Control
Port mirroring
Broadcast/Multicast/Unicast Storm Control
802.3ad Link Aggregation (max. 8 csoport, 8 port csoportonknt)
IGMP Snooping (v1/v2)

Konfigurci/Menedzsment
Web-alap GUI
SmartConsole utility
Command Line Interface (CLI) Telneten keresztl
D-View SNMP hlzati menedzsment tmogatsa

D-Link Green
Kapcsolat nlkli portok ramelltsnak szneteltetse
Kbelhossz vizsglat

1jvbeni firmware frisstssel elrhet
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmaHlzati eszkz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1210-48
x