x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1210-24

D-Link DGS-1210-24

D-Link 24-port 10/100/1000 Gigabit Smart Switch including 4 Combo 1000BaseT/SFP
D-Link DGS-1210-24
Terméknév: D-Link DGS-1210-24

Cikkszám: DGS-1210-24

Garancia: 5 év

32 640 + ÁFA ( 41 453 Ft )


Rendelésre 1-2 hét

D-Link DGS-1210-24 termékleírás

A DGS-1210-24 a D-Link harmadik generációs web smart switcheinek tagja, mely fejlett menedzsment és biztonsági funkciókkal nagy teljesítményt és skálázhatóságot kínál.
Innovatív ventilátor nélküli kialakítás biztosítja a csendes működést és a hosszú élettartamot. A DGS-1210-24 komplex és kedvező árú megoldást kínál kis- és középvállalatok számára.

Problémamentes csatlakoztatás
A DGS-1210-24 24 10/100/1000 Mbps porttal rendelkezik, így csatlakoztatható a meglévő Cat.5 kábelekkel.
Az utolsó négy port egyesíti az SFP-t és a réz csatlakoztatást egy portban, így rugalmas megoldást kínál szerverek csatlakoztatásához. Az alapértelmezett beállításokkal az adminisztrátor egyszerűen telepítheti az eszközt anélkül, hogy újrakonfigurálná a beállításokat.

Széleskörű Layer 2 funkciók
A switch teljes L2 funkciókkal, IGMP Snooping-gal, port tükrözéssel, Spanning Tree-vel és Link Aggregation Control Protokollal (LACP) rendelkezik. Az IEEE 802.3x Flow Control funkció lehetővé teszi, hogy a szerverek közvetlenül csatlakozhassanak a switch-hez a gyors és megbízható adatátvitel érdekében. 2000 Mbps kétirányú sebességgel a Gigabit portok nagy sebességű adatátvitelt kínálnak minimális adatvesztés mellett. Hálózati karbantartási funkciók közé a Loopback Detection és a kábeldiagnosztika tartozik. A Loopback Detection a portok által létrehozott hurkokat ismerik fel, és automatikusan lekapcsolják az adott portot. A kábeldiagnosztika segítségével az adminisztrátor gyorsan felmérheti a rézkábelek minőségét, és azonosíthatja a hibát.

QoS és sávszélesség szabályozás
A switch optimális megoldás VoIP alkalmazáshoz, mivel támogatja az Auto Voice VLAN és Differentiated Services Code Point (DSCP) QoS szolgáltatásokat. Az Auto Voice VLAN automatikusan helyezi a hangforgalmat az IP telefonról a megadott VLAN-ra, növelve ezzel a VoIP szolgáltatás minőségét. Nagyobb prioritással és egyéni VLAN-nal a funkció garantálja a VoIP forgalom kiváló minőségét és biztonságát. A DSCP IP csomagok részét jelöli, így lehetővé teszi, hogy különböző szintű szolgáltatásokat jelöljön ki a hálózati forgalom számára.
Sávszélesség szabályozással a hálózati adminisztrátor sávszélességet tarthat fenn a fontos funkciók számára, melyek nagyobb sávszélességet vagy magasabb prioritást igényelnek.

Biztosítsa hálózatát
A D-Link egyedi Safeguard Engine funkciója megvédi a switchet a vírustámadások okozta forgalom túlterheléstől. A switch támogatja a 802.1X port alapú hitelesítést, így a hálózat külső RADIUS szerverrel is hitelesíthető.
Az Access Control List (ACL) funkció növeli a hálózati biztonságot, és védi a belső IT hálózatot. A DGS-1210-24 ARP Spoofing Prevention-nel kínál védelmet az Ethernet hálózatról érkező támadások ellen, melyek behatolhatnak a LAN adat frame-jeihez, adatokat módosíthatnak, akadályozhatják az adatforgalmat és hamis ARP üzeneteket küldhetnek a hálózatnak. Az ARP Spoofing támadások megelőzésére a switch Packet Control ACL-lel blokkolja az érvénytelen csomagokat, melyek hamis ARP üzeneteket tartalmaznak. A DHCP Server Screening funkció további biztonságot kínál felismerve a felhasználói portokról érkező gyanús DHCP szervercsomagokat és ezzel megakadályozva a jogosulatlan IP kijelölést.

Sokoldalú menedzsment
A DGS-1210-24 SmartConsole alkalmazásának és web alapú menedzsmentjének segítségével az adminisztrátorok távolról is kezelhetik a hálózatot egészen a portok szintjéig. A SmartConsole-lal ugyanazon L2 hálózati szegmensbe tartozó D-Link Web Smart switchek kezelhetők.
Az alkalmazással a nincs szükség a PC-k IP címének megváltoztatására, a Smart switchek alapértelmezett beállításai pedig egyszerűsítik a kezelést. Ugyanazon L2 hálózati szegmensben lévő, a felhasználó PC-jéhez csatlakoztatott switchek egy képernyőn láthatók és kezelhetők.
A felhasználóbarát menedzsment széleskörű konfigurációs lehetőségeket kínál, és a csatlakoztatott eszközök alapvető konfigurációjának egyszerű beállítási lehetőéségt, mint a jelszóváltoztatás és firmware upgrade-ek.
A DGS-1224 támogatja a D-View 6.0, D-Link hálózati menedzsment rendszerét, és a Compact Command Line Interface (CLI) funkciót Telneten keresztül.
A switchek CLI menedzsmentje Telneten keresztül lehetséges. Ez lehetővé teszi az olyan alapvető beállításokat, mint a jelszóváltoztatás vagy firmware frissítés és a konfigurációs fájlok feltöltése is lehetséges.

D-Link Green
A DGS-1210-24 D-Link Green technológiája energiatakarékos működést kínál teljesítmény vagy funkcionalitásbeli csökkenés nélkül.
A switch érzékeli, ha egy csatlakoztatott eszközt használaton kívül van, az adott portot készenléti módba helyezi, mely így kevesebb áramot fogyaszt. Automatikusan felismeri a kábelek hosszát, így a 20m-nél rövidebb kábelek áramfelvételét csökkenti.
A D-Link Green minősítés garantálja, hogy a switch megfelel a RoHS (Restriction of Hazardous Substances) és WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) követelményeinek. Az RoHS szabályozza a gyártás során felhasznált veszélyes anyagok felhasználását. A WEEE szabványok a keletkező melléktermékek és hulladékok kezelését szabályozzák.

D-Link DGS-1210-24 termékjellemzők:Interfész
20 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet port
4 Combo 10/100/1000Base-T/SFP Gigabit Uplink

Teljesítmény
Switch fabric: 48 Gbps

Biztonság
ACL MAC-cím, IP-cím (ICMP/IGMP/TCP/UDP), VLAN ID, 802.1p priority vagy DSCP alapon
802.1X RADIUS hitelesítés támogatás
DHCP Szerver Screening1
ARP Spoofing védelem1
D-Link Safeguard Engine

VLAN
802.1Q VLAN Tagging
Max. 256 statikus VLAN csoport
Max. 4094 VID
Management VLAN
Asymmetric VLAN
Auto Voice VLAN

Quality of Service (QoS)
802.1p Priority Queues, 4 sor portonként
Port-alapú sávszélesség-szabályozás (64 kbps lépésenként)

Forgalom menedzsment
802.3x Flow Control
Port mirroring
Broadcast/Multicast/Unicast Storm Control
802.3ad Link Aggregation (max. 8 csoport, 8 port csoportonként)
IGMP Snooping (v1/v2)

Konfiguráció/Menedzsment
Web-alapú GUI
SmartConsole utility
Command Line Interface (CLI) Telneten keresztül
D-View SNMP hálózati menedzsment támogatása

D-Link Green
Kapcsolat nélküli portok áramellátásának szüneteltetése
Kábelhossz vizsgálat
1jövőbeni firmware frissítéssel elérhető
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1210-24
x