x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1005D

D-Link DGS-1005D

D-Link 5 portos Gigabit asztali switch (Green Ethernet)
D-Link DGS-1005D
Terméknév: D-Link DGS-1005D

Cikkszám: DGS-1005D/E

Garancia: 2 év

5 400 + ÁFA ( 6 858 Ft )


Rendelésre 2-5 nap

D-Link DGS-1005D termékleírás

5 portos Gigabit asztali switch (Green Ethernet)
A DGS-1005D asztali switch (Green Ethernet kiadás) a SOHO felhasználók, kis- és középvállalkozások számára valósítja meg az energiahatékony hálózat koncepcióját.

Energiatakarékos funkciók
A DGS-1005D (Green Ethernet kiadás) felismeri, ha egy csatlakoztatott eszközt kikapcsolnak, és készenléti módba kapcsolja az adott portot, mely kevesebb energiát igényel.
Továbbá a switch képes felismerni az Ethernet kábel hosszát, és automatikusan beállítani az áram használatot, így energiát takarítva meg.
A két funkciót kombinálva az energia 27%-át is megtakaríthatjuk a switch használatával*.

*az adat teszten alapul, melynél egy számítógépet 10 órán át bekapcsolva, 14 órán át kikapcsolva 20m-es kábelen keresztül a switchez csatlakoztattuk.

5 réz Gigabit port
A meglévő, alacsony árú Cat5 vagy magasabb szabványú réz sodort vezeték használatával az 5 port segítségével azonnal frissíthető a szerver Gigabit kompatibilitása új és drága száloptikás kábelek használata nélkül.
A Gigabit portok ajánlott sávszélességet biztosítanak a szerverhez 2000 Mbps full duplex-szel. Így a munkaállomások leállás nélkül folyamatosan hozzáférhetnek a szerver adataihoz.

IEEE 802.3x forgalom ellenőrzés
A funkció segítségével a szerver és a switch közötti adatátvitel megbízhatósága biztosítható a kapcsolat beállításával. 2000 Mbps full duplex segítségével a switch nagysebességű hozzáférést biztosít a szerverhez minimális adatvesztéssel.

A MDI/MDIX többirányú forgalom automatikus ellenőrzése
Minden port támogatja a MDI/MDIX többirányú forgalom automatikus felismerését. Így nincs szükség többirányú kábelek vagy uplink portok használatára. Bármely port csatlakoztatható a szerverhez, hubhoz vagy switchez hagyományos egyirányú sodrott kábel használatával.

Plug-and-Play telepítés
A switch tökéletesen működik a már meglévő hálózati eszközökkel, legyen az Ethernet, Fast Ethernet vagy Gigabit Ethernet, így nem szükséges hardvert vagy szoftvert cserélnünk. Csupán a kábeleket kell csatlakoztatni a switchez és a hálózat perceken belül működni fog.


Termékjellemzők:
5 10/100/1000Base-T Gigabit port
10 Gbps switch szerkezet
Akár 27% kevesebb energiafogyasztás
Automatikus MDI/MDIX többirányú támogatás minden port esetén
Biztonságos tárolási és továbbítási funkciók
Teljes/fél-duplex Ethernet/Fast Ethernet sebességhez
2000 Mbps full duplex Gigabit sebességhez
IEEE 802.3x forgalomellenőrzés
Plug-and-play telepítés
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Switch >> Gigabit >> D-Link DGS-1005D
x