x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Hálózati eszköz >> Access Point >> Wireless N >> D-Link DAP-1353

D-Link DAP-1353

D-Link DAP-1353 RangeBooster Wireless N Access Point
D-Link DAP-1353
Terméknév: D-Link DAP-1353

Cikkszám: DAP-1353_

Garancia: 2 év

22 000 + ÁFA ( 27 940 Ft )


Nem rendelhető

D-Link DAP-1353 termékleírás

Wireless N hozzáférési pont

A D-Link DAP-1353 Wireless N hozzáférési pont 802.11n (draft) szabvánnyal kompatibilis eszköz, mley akár 650%-kal nagyobb teljesítményre és sebességre képes, és 5-ször gyorsabb a 802.11g vezeték nélküli kapcsolatnál és a 100Mbps-os vezetékes Ethernet1-nél. Ha a DAP-1353 hozzáférési pontot switchez vagy routerhez csatlakoztatjuk, megoszthatjuk a nagysebességű Internet hozzáférést bárkivel a hálózaton, és biztonságos vezeték nélküli hálózatot hozhatunk létre fotók, fájlok, zenék, videók, nyomtatók és hálózati tárolók megosztásához otthon vagy az irodában.

Nagy teljesítmény

A Wireless N technológián alapuló DAP-1353 3x3 MIMO (Multiple In Multiple Out) antennával rendelkezik, így akár 300Mbps vezeték nélküli sebességre képes, és kiiktatja a holtpontokat.
Ezen előnyökhöz járul hozzá a hozzáférési pont 3dBi kétpólusú antennája, mely növeli a lefedettséget, és ideálissá teszi az eszközt irodai használatra is.

Kompatibilitás visszamenőleg és a jövőbeni szabványokkal

Az IEEE 802.11n specifikáción alapuló DAP-1353 kompatibilitása garantált a legújabb szabványokkal egy teljes firmware frissítéssel, biztosítva a tartós használatot üzleti célokra.
A Wireless N technológia teljesen kompatibilis a régebbi 802.11g és 802.11b szabványokkal, így a meglévő hálózat nem igényel drága fejlesztést a megfelelő teljesítmény biztosításához. De a legnagyobb hálózati sebesség és a holtpontok nélküli legjobb lefedettség érdekében érdemes más Wireless N eszközöket is használni.
A hozzáférési pont egyben segíti "a jó szomszédi viszonyt" is, mert nem okoz interferenciát a szomszéd hálózatokkal. Amint felismer egy 802.11g/b működő hálózatot a közelben csökkenti a rádió spektrum mennyiségét.

Rugalmas konfiguráció

A DAP-1353 az alábbi 5 módban használható:

(1) Vezeték nélküli hozzáférési pont (AP),
(2) Vezeték nélküli elosztási rendszer, WDS híd egy vagy több peer hozzáférési ponttal, épületek közötti kapcsolathoz,
(3) WDS hozzáférési ponttal, vezeték nélküli kliensek engedélyezése a WDS kapcsolaton,
(4) Vezeték nélküli kliens, mely Wireless N csatlakozást nyújt minden Ethernet eszköz számára, mint a nyomtatók vagy játékkonzolok,
(5) Vezeték nélküli ismétlő.
Ezen funkciók segítségével a DAP-1353 a legkülönbözőbb igényekkel rendelkező hálózatok számára is megfelelő megoldás.

Több SSID

Hozzáférési módban a DAP-1353 több SSID használatát is támogatja, így egyetlen eszköz is megosztható több virtuális hozzáférési pontra. Például egy SSID kódolása és felismerése belső használatra vonatkozik, míg a másik nyitott vendégek vagy látogatók számára.
Több SSID használatával a fizikai hozzáférési pontok száma csökkenthető, minimalizálható az interferencia, és alacsonyan tarthatók a költségek is.

Garantált biztonság

A DAP-1353 WPA/WPA2-PSK (Wi-Fi védett hozzáférés pre-shared kóddal) kódolást alkalmaz, mely nem feltörhető, biztos kódokkal működik.
A felhasználó felismerés tovább erősíthető RADIUS szerverhez kapcsolt hozzáférési pont segítségével a külső behatolások ellen. Ehhez 802.1X protokoll támogatás járul. Ezen előnyök mellett korlátozható a felhasználók száma és beállíthatő MAC címszűrés is.

Egyszerű telepítés és használat

A D-Link Click'n Connect (DCC) varázsló segítségével bárki, előzetes technikai tapasztalat nélkül is könnyen telepítheti a hozzáférési pontot, csupán a mellékelt CD futtatásával. Néhány egyszerű lépéssel a felhasználó kialakíthatja a fizikai kapcsolatokat (áram és kábelek), és konfigurálhatja a kódolási kulcsokat.
Minden DAP-1353 beállítás hozzáférhető és változtatható böngészőn keresztül is.

Rendkívüli, 11 év garancia

Minden Wireless N termék 11 év garanciával rendelkezik, hűen tükrözve a termék minőségét és várható élettartamát. 11 év garanciával szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket a technológia iránt.

1 A maximális vezeték nélküli jelátvitel IEEE 802.11g szabvány és draft 802.11n specifikáció mellett érvényes. A 802.11n sebesség D-Link Wireless N termékekkel való együttműködés esetén garantálható. Az aktuális adatátviteli sebesség változhat. A hálózati és környezeti tényezők , beleértve a hálózat forgalmát, az épületek alkotóelemeit és felépítésüket kisebb adatátviteli sebességet eredményezhetnek. A környezeti tényezők kedvezőtlenül befolyásolhatják a vezeték nélküli jelerősséget.
A Wireless N termékek az IEEE 802.11n specifikáción alapulnak, és nem garantált, hogy a jövőbeni, később megjelenő IEEE 802.11n specifikációkkal is kompatibilisek is lesznek. Más gyártók draft 802.11n eszközeivel való kompatibilitás nem garantált. Minden sebességre vonatkozó adat csupán összehasonlítási célt szolgál. A termék specifikációk, méret és forma előzetes megjegyzés nélkül változhatnak, az aktuális termékdesign eltérhet az itt említettől.


Termékjellemzők:

Hardver

IEEE 802.11n (Draft) specifikáció, 300 Mbps alap adatátviteli sebesség
Kompatibilitás visszamenőleg a 802.11g/11b vezeték nélküli hálózatokkal
Egy 10/100 Mbps Ethernet port switchez vagy routerhez való csatlakoztatáshoz
Leszerelhető antenna (ellentétes SMA csatlakozó)

Vezeték nélkül

5 működési mód: AP, WDS. WDS AP-vel, kliens és ismétlő
Több SSID (8) hálózati szegmentációhoz
Wi-Fi multimédiás támogatás (WMM)
Felhasználói korlát

Biztonság

64/128-bit WEP titkosítás
Wi-Fi védett hozzáférés (WPA/WPA2)
MAC címszűrés
SSID Broadcast tiltás funkció
802.1Q VLAN tagging
802.1X RADIUS támogatás

Menedzsment

D-Link Click'n Connect (DCC) könnyed telepítés varázsló segítségével
Web alapú menedzsment
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmaHálózati eszköz >> Access Point >> Wireless N >> D-Link DAP-1353
x