x
Webaruhaz Elérhetség Hrek Tudstr Vásárlási információk
j Dune HD s a Popcorn 3D-s lejtszk

A Dune HD Base 3D modellje a Sigma Designs SMP8672-es (800 MHz) vadonat új processzorára épül, de váratlan problémáktól nem kell tartani a processzor frissessége miatt, mivel már 8 hónapja folyik a fejlesztés a Dune HD-nál ezzel a chippel, mindössze annak sorozatgyártása kezddött el július végén. Legfbb újdonság természetesen a fullHD-s 3D lejátszás, mivel eddig csak a kisebb felbontást eredményez side-by-side és top-bottom 3D volt csak használható bármely Sigma processzoros médialejátszón. Ezentúl a 3D blu-ray rippek, ISO fájlok is lejátszhatóak lite módban (azaz a lemez menüje nélkül), mivel már 1.4-es HDMI csatlakozót találunk a hátlapon. A Dune HD Base 3D hátlapján lesz még foglalat digitális TV-tuner (DVB-S, DVB-C) számára is.
Dune HD Base 3D

Az ellapon bal oldalt található a korábbi Base 3.0-nál még középre helyezett lemezfiók, amelybe most is szerelés nélkül tolhatunk be 3,5"-es merevlemezt. Középen most a még informatívabb VFD kijelzt láthatjuk, tle jobbra 5 kezelgombot a fbb lejátszási funkciókhoz rendelve, valamint egy SD-kártya és egy USB2.0 foglalatot. A tervek szerint a lejátszó megújult kezelfelülettel érkezik majd, amely már kihasználja az új processzorban meglév hardveres OpenGL támogatás lehetségeit, így gyorsabb, és akár 3D-s effekteket (pl. coverflow) is felvonultató lesz az új GUI, de a diavetítés funkció is jóval látványosabban mködhet - mindez csak szoftver kérdése lesz, mivel a hardver adott immár hozzá.
Nagyon jelentsen kibvül majd az alkalmazások kínálata, és megjelenik a Dune HD Portal, amelyen keresztül online tartalmak sokasága lesz elérhet.

 

A Popcorn Hour A-400 modelljébe a Sigma SMP8911 processzora került, melynek két legfbb tulajdonsága a teljes Blu-ray 3D támogatás, valamint az eddig csak high-end eszközökben elérhet VXP technológia, mely stúdió minség felskálázásra képes. A Popcorn Hour A-400 legfontosabb tulajdonságai:

  • Passzív htés, a Silverstone (csúcsminség HTPC készülékházakat gyártó cég) által készített prémium fém ház.
  • Jobb oldalt kihúzható, szerelést nem igényl lemezfiók 2,5-3,5"-es HDD számára.
  • Sigma Designs SMP8911, kétmagos, 800 MHz-es médiaprocesszor 512 kB L2 cache-sel, 256 MB SLC NAND flash ROM-mal.
  • 2D/3D Blu-ray lejátszás, HDMI 1.4
  • USB3.0 slave port számítógéphez küls merevlemezként történ csatlakozáshoz.
  • USB2.0 és eSATA host portok hátul küls háttértár csatlakoztatására.
  • USB2.0 host port és SD-kártyaolvasó jobb oldalon.
  • NMJ távvezérl alkalmazás iPad-re, késbb Androidos tabletekre is.
Popcorn Hour A-400
A távvezérl program nem csak a lejátszás vezérlésére használható, mint az eddig is létez verzió, de a teljes jukebox megjelenik és menedzselhet az iPad képernyjén, legyen szó zenérl, vagy akár filmrl!
Kosr
Kosarban 0 ttel van,
0 Ft nett rtkben.
Kosr tartalmax