x
Webaruhaz Elérhetőség Hírek Tudástár Vásárlási információk
Új Dune HD és a Popcorn 3D-s lejátszók

A Dune HD Base 3D modellje a Sigma Designs SMP8672-es (800 MHz) vadonat új processzorára épül, de váratlan problémáktól nem kell tartani a processzor frissessége miatt, mivel már 8 hónapja folyik a fejlesztés a Dune HD-nál ezzel a chippel, mindössze annak sorozatgyártása kezdődött el július végén. Legfőbb újdonság természetesen a fullHD-s 3D lejátszás, mivel eddig csak a kisebb felbontást eredményező side-by-side és top-bottom 3D volt csak használható bármely Sigma processzoros médialejátszón. Ezentúl a 3D blu-ray rippek, ISO fájlok is lejátszhatóak lite módban (azaz a lemez menüje nélkül), mivel már 1.4-es HDMI csatlakozót találunk a hátlapon. A Dune HD Base 3D hátlapján lesz még foglalat digitális TV-tuner (DVB-S, DVB-C) számára is.
Dune HD Base 3D

Az előlapon bal oldalt található a korábbi Base 3.0-nál még középre helyezett lemezfiók, amelybe most is szerelés nélkül tolhatunk be 3,5"-es merevlemezt. Középen most a még informatívabb VFD kijelzőt láthatjuk, tőle jobbra 5 kezelőgombot a főbb lejátszási funkciókhoz rendelve, valamint egy SD-kártya és egy USB2.0 foglalatot. A tervek szerint a lejátszó megújult kezelőfelülettel érkezik majd, amely már kihasználja az új processzorban meglévő hardveres OpenGL támogatás lehetőségeit, így gyorsabb, és akár 3D-s effekteket (pl. coverflow) is felvonultató lesz az új GUI, de a diavetítés funkció is jóval látványosabban működhet - mindez csak szoftver kérdése lesz, mivel a hardver adott immár hozzá.
Nagyon jelentősen kibővül majd az alkalmazások kínálata, és megjelenik a Dune HD Portal, amelyen keresztül online tartalmak sokasága lesz elérhető.

 

A Popcorn Hour A-400 modelljébe a Sigma SMP8911 processzora került, melynek két legfőbb tulajdonsága a teljes Blu-ray 3D támogatás, valamint az eddig csak high-end eszközökben elérhető VXP technológia, mely stúdió minőségű felskálázásra képes. A Popcorn Hour A-400 legfontosabb tulajdonságai:

  • Passzív hűtés, a Silverstone (csúcsminőségű HTPC készülékházakat gyártó cég) által készített prémium fém ház.
  • Jobb oldalt kihúzható, szerelést nem igénylő lemezfiók 2,5-3,5"-es HDD számára.
  • Sigma Designs SMP8911, kétmagos, 800 MHz-es médiaprocesszor 512 kB L2 cache-sel, 256 MB SLC NAND flash ROM-mal.
  • 2D/3D Blu-ray lejátszás, HDMI 1.4
  • USB3.0 slave port számítógéphez külső merevlemezként történő csatlakozáshoz.
  • USB2.0 és eSATA host portok hátul külső háttértár csatlakoztatására.
  • USB2.0 host port és SD-kártyaolvasó jobb oldalon.
  • NMJ távvezérlő alkalmazás iPad-re, később Androidos tabletekre is.
Popcorn Hour A-400
A távvezérlő program nem csak a lejátszás vezérlésére használható, mint az eddig is létező verzió, de a teljes jukebox megjelenik és menedzselhető az iPad képernyőjén, legyen szó zenéről, vagy akár filmről!
Kosár
Kosarában 0 tétel van,
0 Ft nettó értékben.
Kosár tartalmax